Na predaj pekný rodinný dom v Ľuboticiach.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Ľubotice
181 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
322.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5533x zobrazená v zozname / 533x zobrazená detailne / 417x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj rodinný dom v malebných Ľuboticiach, ktorý je ideálnym útočiskom pre vašu rodinu. Tento dom je dokonalou kombináciou pohodlia, štýlu a prírodného okolia.
Svetlý a priestranný dom disponuje všetkým, čo potrebujete na pohodlný život. Verejná kanalizácia zabezpečuje pohodlné a bezstarostné bývanie. Parkovacie miesta pre dve autá sú ďalším bonusom pre vašu pohodlnosť.

S celkovým počtom miestností 5 a úžitkovou plochou 72,40 m2 máte dostatok priestoru na usporiadanie domova podľa vašich predstáv. Okrem toho vám dom ponúka aj terasu s úchvatným výhľadom, kde si môžete vychutnávať kávu a čerstvý vzduch prípadne relaxovať po náročnom dni.
Jedným z najväčších prínosov tohto domu je možnosť sebarealizácie na záhrade. Táto príležitosť vám umožňuje vytvoriť si vlastný raj podľa vašich predstáv. Či už si predstavujete pestovanie záhradných plodín, záhradné párty alebo relaxáciu v prírode, táto záhrada je vaším plátnom na kreatívnu sebarealizáciu. Vlastník stavby vyhlasuje, že má k dispozícii energetický certifikát.

Ak vás táto ponuka oslovila tak neváhajte a pre bližšie informácie a možnosť obhliadky kontaktujte makléra : Vanessa Práznovská,

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Ľuboticiach

Pozícia realitnej ponuky

322.000,- €
Cena nehnuteľnosti 1.030,- € 1.500.000,- €
181 m²
Rozloha pozemku 96 m² 4765 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku181 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52918 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.