Na predaj, priestranný rodinný dom, Martin - Stráne

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
115 m²
834 m²
2
5
áno
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
285.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

2405x zobrazená v zozname / 245x zobrazená detailne / 245x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj priestranný rodinný dom, ktorý sa nachádza v obľúbenej časti mesta Martin - Stráne. Dom je postavený na slnečnom pozemku o výmere 834 m2 a je napojený na všetky inžinierske siete. Prízemie domu je postavené s tehly, poschodie je montovaný dom, kolaudácia prebehla v roku 1985. Dom dispozične pozostáva s dvoch kuchýň, dvoch kúpelní s toaletou, samostatnej toalety, piatich izieb, garáže, špajze, kotolne a priestranného podkrovia. Pôvodný ale veľmi zachovalý stav ponúka novému majiteľovi možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv ale zároveň aj možnosť okamžitého nasťahovania a bývania. Taktiež je možná aj dispozičná zmena domu podľa predstáv nového majiteľa. Aktuálne je dom obývaný, ale zároveň kúpou ihneď voľný. Záhrada domu ponúka novému majiteľovi dostatok súkromia a krásne výhľady na Malú Fatru a Martinské hole.
Výborná lokalita ponúka možnosť bývania v tichom prostredí s výborným dostupom do centra mesta Martin. Ak hľadáte pokojné bývanie v blízkosti mesta s dostatkom priestoru v dome a aj na pozemku tak táto ponuka je určená práve Vám.

V prípade záujmu dokážeme zabezpečiť financovanie a plnú podporu pri vybavení úveru v ktorejkoľvek banke.

V prípade záujmu kontaktujte: Štefan Lizoň t.č. ,

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku834 m²
Zastavaná plocha115 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Garážáno
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta