Na Predaj rodinný dom , Brodské

Štát.: Slovensko
Mesto.: Skalica
Lokalita.: Brodské
996 m²
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
115.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2655x zobrazená v zozname / 265x zobrazená detailne / 265x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Brodské . Celková plocha pozemku je 996m2. Na pozemku je umiestnený dom , hospodárska budova a väčší koterec pre psa. Na pozemku sa nachádza aj studňa.

Dom je umiestnený ako súčasť obojstrannej ulicovej zástavby s veľkými pivničnými priestormi . Na prízemí sú vstupné priestory, kuchyňa s komorou, izba využívaná ako obývačka, priestranná hala s krbom a schodiskom na poschodie. Na poschodí sa nachádzajú 3 izby a kúpeľňa s wc.
Dispozícia domu a jeho konštrukcia poskytuje urobiť úpravy a rozloženie miestností podľa svojich požiadaviek aj pre väčšiu rodinu. Dostatočne veľká záhrada umožňuje využitie či už na pestovanie ovocia a zeleniny alebo na umiestnenie bazéna a iných voľnočasových aktivít.
Dom je pripojený na elektrinu , plyn , kanalizáciu a verejný vodovod. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom a krbom.
V obci sa nachádza škola, škôlka a rôzne obchody. Viac fotografií nájdete na stránke 3rp-reality.sk

Cena 115 000€



Kontakt na makléra: Miroslav Štvrtecký tel:

V cene je zahrnuté realitné a právne poradenstvo, vypracovanie zmluvnej dokumentácie, podanie návrhu na prevod vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností a úhrada súvisiacich poplatkov.
Pri financovaní hypotekárnym úverom vám poskytneme bezplatné poradenstvo a dlhoročné skúsenosti s finančným sprostredkovaním s kompletným vybavením hypotéky či iných potrebných úverov. číslo v registri sprostredkovateľov 214395 https://regfap.nbs.sk/search.php

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku996 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Pivnicaáno
Krbáno