Na predaj rodinný dom, Kopčany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Skalica
Lokalita.: Kopčany
809 m²
áno
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
110.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5230x zobrazená v zozname / 358x zobrazená detailne / 186x zobrazená detailne tento mesiac

3RP Reality ponúka exkluzívne na predaj , montovaný rodinný dom v obci Kopčany. Celková rozloha pozemku, na ktorom sa nachádza rodinný dom, garáž a dielňa je 809m2.
Dom je montovaného typu podľa podkladov projektov pre Montované domky MULTI 061,062. Postavený bol v rok 1972 a v roku 2009 prešiel modernizáciou (plastové okná podlahy ,rozvody....) Dom má prípojky: elektrickú, plynovú, obecný vodovod a kanalizáciu. Vykurovaný pomocou plynového kotla Protherm a radiátorov.
Je postavený na murovanej podstave , kde sa nachádzajú pivničné priestory s veľkorysou plochou a možnosťou ďalšej úpravy na využitie. Má aj samostatné skladovacie priestory na ovocie zeleninu a pod. Z prednej časti je stavba čiastočne zapustená , so vstupným dverami s možnosťou využitia na parkovanie automobilu. Zo zadnej časti sa vychádza dverami do záhrady. Prístavbu domu tvorí dielňa a garáž s elektricky ovládanou vstupnou bránou.
Dom pozostáva zo vstupnej chodby , kuchyne s jedálenským kútom, obývačky, troch izieb (izba 2 - boli pôvodne 2 izby) , kúpeľne , wc.
Z obývačky sa vychádza na presklenú terasu , ktorá poskytuje vďaka svojej veľkosti ideálny priestor na oddych alebo zimnú záhradu. Z terasy sa schádza schodiskom na záhradu. Záhrada vďaka svojej rozlohe je rozdelená na úžitkovú a oddychovú časť. Disponuje aj funkčnou studňou na polievanie.

Mesačné náklady: plyn 103€, elektrina 24€,


1/4 ročne voda 35€


Cena domu vrátane pozemku je 110 000€



Kontakt na makléra: Miroslav Štvrtecký tel:

V cene je zahrnuté realitné a právne poradenstvo, vypracovanie zmluvnej dokumentácie, podanie návrhu na prevod vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností a úhrada súvisiacich poplatkov.

Pri financovaní hypotekárnym úverom vám poskytneme bezplatné poradenstvo a dlhoročné skúsenosti s finančným sprostredkovaním s kompletným vybavením hypotéky či iných potrebných úverov. číslo v registri sprostredkovateľov 214395 https://regfap.nbs.sk/search.php

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku809 m²
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Pivnicaáno
Garážáno

Vaše hodnotenie ponuky