Na PREDAJ utešená chalúpka, stodola, pozemok na myjavských kopaniciach

Štát.: Slovensko
Mesto.: Myjava
Lokalita.: Brezová pod Bradlom
194 m²
1220 m²
1
2
nie
pôvodný
studňa
230V
predaj - Rodinný dom
125.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

3483x zobrazená v zozname / 331x zobrazená detailne / 284x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte riešenie na dnešnú rýchlu a uponáhľanú dobu v podobe relaxu v skutočne idylickom prostredí plnom zelene v lone prírody, s absolútnym pokojom, kde sa premení Váš sen na skutočnosť?
V exkluzívnom zastúpení klienta Vám ponúkam v Brezovej pod Bradlom v Hurbanovej doline dvojizbovú, čiastočne podpivničenú kopaničiarsku chalúpku s povalou, so samostatnou stodolou a rozľahlou záhradou, ktorá pozvoľna prechádza do lesíka s potôčikom. Chalupa v Brezovej pod Bradlom sa nachádza na polosamote, v krásnom a tichom prostredí myjavských kopaníc, je vhodná na chalupárčenie aj na celoročné bývanie.

DISPOZÍCIA a STAV NEHNUTEĽNOSTI:


Vstup do utešenej chalúpky je cez „nátoň“ – je to miesto medzi chalupou a stodolou kde sa v minulosti uskladňovalo a rúbalo drevo. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodbičky so sedením a kuchynským kútikom, kúpeľňa s toaletou a sprchovacím kútom. Z chodbičky sa po pravej strane nachádza veľká spálňa s pieckou a po ľavej strane obývacia izba s krbom a pieckou. Jednoduchou prístavbou (nie je nosný múr) sa tu ponúka možnosť dobudovania veľkej terasy čím by sa obytná časť krásne presvetlila a zväčšila. Okná a interiérové dvere sú pôvodné, drevené, veľmi pekne spolu ladia – stačí premaľovať. V kuchyni, na chodbe a v kúpeľni je dlažba a v izbách drevené parkety vo veľmi dobrom stave. Vo vstupnej chodbičke a obývacej izbe sú krásne typické drevené stropy. Celková úžitková plocha chalupy z pálenej tehly je cca. 80 m2. Je v udržiavanom dobrom stave - vidno na nej starostlivú ruku majiteľov, je bez zatekania strechy, vlhnutia múrov, napojená na elektrickú energiu, pred chatou studňa s čistou pitnou vodou, TÚV je na bojler, žumpa.
Oproti chalupe sa nachádza veľká stodola z nepálenej tehly o rozlohe cca. 113 m2. Je ladená v rovnakom štýle ako obytná časť. Dispozične pozostáva z veľkej technickej miestnosti s hurdiskovým stropom, samostatnej letnej kuchynky s pieckou a otvorenou odkladacou časťou.
Celková ponúkaná rozloha pozemkov je spolu s chalupou a stodolou o výmere 1686 m2 .

LOKALITA:


Brezová pod Bradlom leží v Trenčianskom kraji v okrese Myjava v údolí Brezovského potoka, na rozhraní Malých Karpát a Myjavskej pahorkatiny. Je vzdialená 13 km južne od Myjavy, 17 km východne od Senice, 28 km západne od Piešťan a 90 km od Bratislavy. Nad mestom sa týči vrch Bradlo, na ktorého vrchole sa nachádza Mohyla generála Milana Rastislava Štefánika. Okolitá krajina poskytuje skvelé podmienky pre aktívne využívanie voľného času v nádhernom prostredí. Má bohatú históriu a kultúrne tradície, vždy bola pôsobiskom, domovom mnohých významných osobnosti slovenského politického, cirkevného či kultúrneho života. Prístup je od hlavnej asfaltovej cesty len pár metrov po pohodlnej spevnenej ceste. Pred chalupou aj na pozemku je dostatok miesta na pohodlné parkovanie. Zastávka autobusu je hneď na odbočke z hlavnej cesty. Všetka občianska vybavenosť a infraštruktúra je vybudovaná v 3 km vzdialenej Brezovej pod Bradlom, alebo 5 km vzdialenej Myjave.
Ponúkaná nehnuteľnosť je bez tiarch, platba možná aj prostredníctvom hypotekárneho úveru a k dispozícii je ihneď.

CENA:


Cena nehnuteľnosti je 125.000,-EUR a zahŕňa:
- kompletný právny servis zabezpečený zmluvným právnikom
- preverenie právneho stavu nehnuteľnosti na katastri
- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách
- správny poplatok za štandardný vklad vlastníckeho práva do katastra
- poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú pri výkone realitnej činnosti
- garanciu pre klientov zaručenú Garančným fondom NARKS
- províziu pre realitnú kanceláriu
V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:
- zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku
- bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru prostredníctvom našich zmluvných partnerov

V prípade doplňujúcich otázok, alebo záujmu o obhliadku kontaktujte Ing. Petra Orda-Oravcová ,

PASS Reality – reality, ktoré Vám passujú!

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1220 m²
Zastavaná plocha466 m²
Celková rozloha1686 m²
Úžitková plocha194 m²
Počet poschodí1
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230V
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Pivnicaáno
Garážnie
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Strechapôvodná
Krbáno
Predzáhradkaáno
Oknádrevené
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta