Nanovo zrekonštruovaný 3 izbový byt s balkónom a s pivnicou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Streda
Ulica.: Nám. SNP
72 m²
3
úplne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
127.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4532x zobrazená v zozname / 498x zobrazená detailne / 166x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária A-W Real Vám ponúka na predaj úplne a nanovo zrekonštruovaný 3 izbový byt s balkónom a s pivnicou v Dunajskej Strede. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: nové bezpečnostné dvere, exteriérové dvere so zárubňou, okná plastové, steny, podlaha plávajúca a dlažba, nová kuchynská linka so spotrebičmi, nová kúpeľňa s vaňou a nová samostatná toaleta. Byt sa nachádza na 6.poschodí z 8, s novým výťahom v zateplenej bytovke s úžitkovou plochou 68 m2 + balkón 4 m2.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE



predsieň, špajza, obývacia izba s výstupom na balkón, kuchyňa, chodba, spálňa, detská izba, kúpeľňa a samostatná toaleta

VÝHODY



- výborná lokalita

- kompletná a kvalitná rekonštrukcia

- výťah

- príjemní a slušní susedia

- bez tiarch a kúpou ihneď voľný

- parkovanie v okolí bytového domu

- materská škola, základná škola, gymnázium, umelecká škola, nákupné strediská, lekáreň, fitness, MHD

Bytový dom sa nachádza v časti mesta, kde všetko čo potrebujete máte na dosah. Byt je vhodný aj pre tých, ktorí denne cestujú do BA, lebo v blízkosti je spoj na cestu 63 a na R7.

Tento skvelý byt môže byť Váš za 127.000€ už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W Real. Pri rýchlom jednaní dohoda možná.

Ak Vás moja ponuka zaujala neváhajte a skontaktujte sa so mnou. Ochotne Vám dohodnem osobnú obhliadku bytu a pomôžem pri vybavovaní úveru.



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha72 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Balkónáno
Výťaháno

Vaše hodnotenie ponuky