NOVÁ CENA ! Dom/ chalupa v príjemnom prostredí lazov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Lučenec
Lokalita.: Ábelová
70 m²
8032 m²
predaj - Rodinný dom
95.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

989x zobrazená v zozname / 72x zobrazená detailne / 72x zobrazená detailne tento mesiac

Kamenná chalupa sa vyníma v romantickom prostredí v blízkosti potoka, v malej dedinke Nedelište, vytvárajúc pôvabnú scénu ako z rozprávky. Vedie k nej asfaltová a poľná cesta.
Tento kúzelný domček s pozemkom o celkovej výmere 8032 m2 (z toho vo výhradnom vlastníctve je 2372 m2) je doslova súkromným útočiskom. Prešiel rozsiahlou rekonštrukciou - nová strecha, elektrické zariadenia, kúrenie, voda zo studne, septik, nový interiér, nové okná, podlahy , stierky všetko to dodáva domu jeho osobitný charakter a útulnosť.
Domček je podkrovný, prízemie tvorí chodba, kúpeľňa s WC, priechodná kuchyňa, spálňa, podkrovie galériového typu tvorí chodba a jedna spálňa. K domu prislúcha aj priestranná terasa, čo dotvára túto magickú atmosféru.
Tento dom je ideálnym miestom na relax ale aj bývanie pre nadšencov vidieckeho bývania v pokojnom a tichom prostredí lazov, je to poézia v kamennej podobe, miesto pre nové začiatky alebo dokonalým miestom pre oddych a rozjímanie.
Obklopený je krásnou prírodou - rozľahlé lúky, hubami preplnené lesy, zaujímavé trasy pre nadšencov cyklistiky, turistiky. V blízkom okolí je vodná nádrž Ružiná, renovovaný kaštieľ a hrad v Divíne, alebo zámocký welness hotel v Haliči. Tento dom vás okúzli vás svojím pôvabom.
Vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prevedie svoje vlastnícke právo a uprednostniť najvýhodnejšiu ponuku.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Ábelovej

Inzerovaný rodinný dom v Ábelovej v cene 95.000,- € je o 1.928.960 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Ábelovej. Rozloha je o 6 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Ábelovej.

Pozícia realitnej ponuky

95.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.999,- € 329.999,- €
8032 m²
Rozloha pozemku 132 m² 60923 m²
70 m²
Úžitková plocha 1 m² 496 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku8032 m²
Úžitková plocha70 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-289088927499 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.