NOVÁ CENA ! Útulná chata s krásnymi výhľadmi v čarovnom prostredí lazo

Štát.: Slovensko
Mesto.: Lučenec
Lokalita.: Lučenec
90 m²
predaj - Chata
84.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2299x zobrazená v zozname / 216x zobrazená detailne / 216x zobrazená detailne tento mesiac

Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj chatu v pokojnom prostredí lazov pri obci Budiná. K chate vedie spevnená obecná komunikácia, udržiavaná aj v zime. Chata je podpivničená, s terasou na príjemné posedenie s rodinou či priateľmi. Pôvodne laznícka predajňa prešla rozsiahlou rekonštrukciou.
Má zavedenú elektrinu, vodu z vlastnej 60 m studne , kúrenie podlahové elektrické v kombinácii s krbom. Odpady sú vyvedené do septiku s prepadom.
Chata je podkrovná. Prízemie tvorí vstupná terasa, otvorená spoločenská miestnosť s kozubom, spojená s kuchynským kútikom a spálňa. V suteréne je sprchový kút, WC a sauna. Podkrovie je tvorené spacím kútikom.
Chata je útulne zariadená . Pri chate je menší altánok s ohniskom.
Nehnuteľnosť pôsobí príjemne, obklopená je jedinečnou prírodou Javoria, prevažne lesmi a lúkami poskytujúca široké možnosti turistiky, cyklistiky, hubárčenia. V blízkom okolí je vodná nádrž Ružiná - vyhľadávaná milovníkmi vodných športov, rybárčenia, renovovaný hrad a kaštieľ v Divíne. V širšom okolí je welness hotel Galicia Nueva.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Lučenci

Inzerovaný chatu v Lučenci v cene 84.000,- € je o 18.691 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Lučenci. Rozloha je o 76 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Lučenci.

Pozícia realitnej ponuky

84.000,- €
Cena nehnuteľnosti 50.000,- € 249.000,- €
90 m²
Úžitková plocha 45 m² 250 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha90 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288846963817 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.