NOVÁ NIŽŠIA CENA ! Chalupa s väčším pozemkom v krásnom prostredí budin

Štát.: Slovensko
Mesto.: Lučenec
Lokalita.: Lučenec
250 m²
9669 m²
predaj - Chata
210.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3225x zobrazená v zozname / 410x zobrazená detailne / 410x zobrazená detailne tento mesiac

Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj chalupu v krásnom prostredí lazov pri Budinej. Jedná sa o 2 kamenné stavby ležiace na mierne svahovitom pozemku o celkovej výmere 9669 m2. Stavby boli zrekonštruované zachovávajúc prvky vidieckej architektúry. Napojenú sú na novú vlastnú studňu, odpady sú vyvedené do domovej čističky, vykurovanie kombinované ústredné na drevo (splyňovací kotol) a elektrinu v hlavnom dome a lokálne na drevo v druhom dome. Vyššie položený dom so súpisným číslom, je čiastočne podpivničený, skladá sa zo vstupnej chodby, dvoch spální, kuchyne, prechodnej obývacej izby a kúpeľne s WC . Spodný dom je spojený s humnom a skladá sa z obývacej izby s kozubom, technickej miestnosti, kuchyne, spálne a kúpeľne s WC. Na tomto dome je vymenená aj strešná krytina, s možnosťou doriešenia podkrovia. Pri dome je pripravené miesto na bazén, vybudované detské preliezky, pozemok je udržiavaný. V bezprostrednom susedstve je len 1 chalupa rekreačne využívaná. Okolie je tvorené lúkami pasienkami s blízkou dostupnosťou k lesom plných húb, ideálnym na nekonečné prechádzky. V širšom okolí je vodná nádrž Ružiná, renovovaný zámok a kaštieľ v Divíne a welness hotel v Haliči. Oblasť je vyhľadávaná aj milovníkmi cykloturistiky. Nehnuteľnosť vhodná na trvalé bývanie, rekreačné využitie. Ak hľadáte pokoj, krásnu prírodu táto ponuka je práve pre Vás, neváhajte a kontaktujte ma, rada Vás uvidím na obhliadke.

Video :https://youtu.be/PN4Lz_1B6M4


https://youtu.be/KtDTa5Bohug

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Lučenci

Inzerovaný chatu v Lučenci v cene 210.000,- € je o 75.253 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Lučenci. Rozloha je o 84 metrov väčšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Lučenci.

Pozícia realitnej ponuky

210.000,- €
Cena nehnuteľnosti 50.000,- € 249.000,- €
9669 m²
Rozloha pozemku 399 m² 9669 m²
250 m²
Úžitková plocha 45 m² 250 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku9669 m²
Úžitková plocha250 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-5_287824493108 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.