Novostavba energet. úsporný RD na okraji obce Spišský Hrhov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levoča
Lokalita.: Spišský Hrhov
Ulica.: Padinská
101 m²
560 m²
predaj - Rodinný dom
189.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2034x zobrazená v zozname / 202x zobrazená detailne / 202x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame PRÍLEŽITOSŤ NA BÝVANIE V MODERNOM ENERGETICKY ÚSPORNOM RODINNOM DOME SITUOVANOM NA OKRAJI OBCE Spišský Hrhov (10 min Levoča, 20 min Spišská Nová Ves, po diaľnici D1 Poprad a Prešov 30 min). V rámci prebiehajúceho projektu (2023) je postupne realizovaná výstavba 3 NOVOSTAVIEB RODINNÝCH DOMOV S VYKUROVANÍM NA TEPELNÉ ČERPADLO, pričom k dispozícii sú EŠTE DVA JEDNOPODLAŽNÉ RODINNÉ DOMY, umiestnené na pozemkoch s výmerami 532 m2, resp. 560 m2. NA PROJEKT JE VYDANÉ STAVEBNÉ POVOLENIE, výstavba domov je možná prakticky okamžite. Možné zatiaľ zapracovať aj INDIVIDUÁLNE POŽIADAVKY KLIENTOV, najmä z hľadiska delenia vnútorného priestoru.



DOMY SÚ DIZAJNOVANÉ V ATRAKTÍVNOM MODERNOM ŠTÝLE S PLOCHOU STRECHOU, VYSOKÝM STROPOM V PRESVETLENEJ OBÝVACEJ MIESTNOSTI S VÝSTUPOM NA TERASU A NA ZÁHRADU. Zastavaná plocha 4-IZBOVÉHO DOMU je 133 m2. Pred domom je parkovacia plocha s výmerou 39 m2, ktorú je možné zastrešiť PRÍSTREŠKOM, prípadne riešiť ako GARÁŽ. Za vstupom do domu je PREDSIEŇ SO ŠATNÍKOM, WC. OBÝVACIA MIESTNOSŤ S PRÍPRAVOU NA KRB JE PREPOJENÁ S KUCHYŇOU. Priestor pre kuchyňu umožňuje rôzne tvarové varianty - kuchyňa v tvare L alebo v tvare U s barovým sedením. Vedľa obývačky je SPÁLŇA RODIČOV S VLASTNOU KÚPELŇOU S VAŇOU, resp. alternatívne ŠATNÍKOM. DVE DETSKÉ IZBY sú umiestnené cez chodbu na druhej strane domu. Na chodbe medzi nimi je KÚPELŇA SO SPRCHAVACÍM KÚTOM a TECHN. MIESTNOSŤ/KOMORA.



DOMY SÚ RIEŠENÉ V ENERGETICKOM ŠTANDARDE A0 - t.j. ako domy s TAKMER NULOVOU POTREBOU ENERGIE. Vykurovanie bude riešené ako PODLAHOVÉ s ovládaním termostatu pre každú izbu zabezpečené TEPELNÝM ČERPADLOM. Súčasťou realizácie je príprava, prestup na FOTOVOLTARICKÉ PANELY pre ohrev vody a DOMOVÁ ÚPRAVOVŇA VODY. Zachytávanie dažďovej vody ako doplnkový zdroj úžitkovej vody bude zabezpečené RETENČNOU NÁDRŽOU. Doplnkovým zdrojom energie bude aj krb v obývačke (príprava v cene). Pri stavbe budú použité odskúšané kvalitné stavebné materiály a riešenia. Domy budú napojené na inž. siete (el. energia, vodovod, kanalizácia). Alternatívne aj možnosť pripojenia aj na plyn (v dostupnosti).

Domy sa ponúkajú v štandarde HOLODOM - bez finálnych povrchov, kuchyne a sanity. Uvádzacia cena za štádium HOLODOM je 189 000EUR.

Možná dohoda aj na celkovej dodávke na kľúč v alternatívach:


"NA KĽÚČ INTERIÉR" v sume 217 000EUR,
"NA KĽÚČ INTERIÉR+EXTERIÉR" v sume 247 900EUR.


Kompletný rozpis čo obsahuje cena za holodom, resp. "na kľúč" zašleme na vyžiadanie.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Spišskom Hrhove na ulici Padinská

Inzerovaný rodinný dom na ulici Padinská v Spišskom Hrhove v cene 189.000,- € je o 5.697 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Spišskom Hrhove. Rozloha je o 5 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Spišskom Hrhove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Spišskom Hrhove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421907.., uveďte číslo ponuky ZR-83...

Pozícia realitnej ponuky

189.000,- €
Cena nehnuteľnosti 55.000,- € 305.000,- €
560 m²
Rozloha pozemku 300 m² 3629 m²
134 m²
Zastavaná plocha 70 m² 170 m²
101 m²
Úžitková plocha 58 m² 343 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku560 m²
Zastavaná plocha134 m²
Úžitková plocha101 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8325 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.