4i RD (zmenený na 3izbový dom) s terasou, pekným výhľadom a záhradou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Marianka
Ulica.: Bystrická
117.8 m²
250 m²
2
3
úplne prerobený
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom - Novostavba
319.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

28022x zobrazená v zozname / 769x zobrazená detailne / 402x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte pre seba vysnívané bývanie v zariadenej novostavbe len pár minút od Bratislavy a pekným panoramatickým výhľadom?

Máme pre Vás príjemný rodinný dom so záhradou za príťažlivú cenu vo vyhľadávanej lokalite Marianky, ktorá je obklopená prekrásnou prírodou a Karpatami.
Dom sa nachádza v samotnom srdci malebnej pútnickej dedinky kadiaľ preteká aj Mariansky a Grmolinský potok. Rodinný dom sa nachádza v tichej ulici Bystrická, kde nájdete rodinné a radové rodinné domy so záhradkami a hlavne veľa milých susedov. Náš ponúkaný rodinný dom je developerom navrhnutý ako 4 izbový radový dom s vlastnou terasou, záhradou a dvomi parkovacími státiami pred vstupným vchodom. Dom je dvojpodlažný so sedlovou strechou, aktuálne zmenený na 3 izbový a jeho zastavaná plocha činí 74 m2, úžitková plocha domu je o veľkosti 117,8 m2 a celková plocha pozemku, na ktorom stojí aj náš ponúkaný dom je o veľkosti 250 m2.

Dispozícia:


1.NP (51,62 m2)
Do domu vchádzame cez zádverie, kde sa po pravej strane nachádza odkladací priestor a smerom vpred je samostatné vetrateľné WC a hneď vedľa technická miestnosť s plynovým kotlom a zásobníkom na TÚV. Po ľavej strane vstúpime do hlavnej dennej zóny a to zaujímavej obývacej miestnosti prepojenej s novou modernou kuchyňou. Z obývacej miestnosti sa dá priamo dostať na slnečnú terasu 15m2, ktorá je orientovaná na juhozápad. Na prízemí prevláda kvalitná plávajúca podlaha s dreveným dekorom.

05,11 m2 Zádverie


03,43 m2 Tech.miestnosť/šatník
01,53 m2 WC

38,77 m2 Obývačka s kuchyňou


02,78 m2 Schodisko

2.NP (66,15 m2)


Po schodoch hore sa dostaneme do priestrannej svetlej chodby ozdobenej obrazmi, z ktorej sa následne ocitneme v takzvanej nočnej zóne. Následne sa vieme vybrať tromi smermi. Z chodby po pravej strane nájdeme peknú spálňu s miestnosťou, ktorá slúži ako šatník.Po ľavej strane sa nachádza aktuálne jedna veľká priestranná izba o veľkosti 28 m2, ktorá pozostáva oficiálne z dvoch detských izieb a šatníka( Izba A + Izba B). Táto miestnosť má aj dve francúzske okná. Na chodbe sa ďalej nachádza vkusne zariadená kúpeľňa s vaňou + vetrateľné okno, v tejto miestnosti prevláda keramický obklad a dlažba. Podlaha na podlaží je pokrytá kobercom. Druhé podlažie prešlo dispozičnou zmenou oproti pôvodnému projektu, nový majiteľ si však izbu A a B vie opätovne rozdeliť priečkou a tak vzniknú dve samostatné izby.

04,57 m2 Chodba


06,55 m2 Schodisko
06,74 m2 Kúpeľňa

16,13 m2 Spálňa so šatníkom


15,40 m2 Izba A so šatníkom
12,76 m2 Izba B

pozrite si virtuálnu prehliadku a neváhajte nás kontaktovať
https://my.matterport.com/show/?m=3oKBEtEAfpM

Technické informácie:


Rodinný dom bol stavaný od r. 2018 a následne v roku 2022 skolaudovaný. Ide o radový dom, postavený z pálenej tehly o hrúbky 300mm, nosná časť 200mm, priečky 150mm, základy DT 300/400mm, dom je zateplený 150mm polystyrénom, natiahnutá akrylová fasádna omietka. Strecha je sedlová, škrydla pozostáva z falcovaného plechu farba antracyt, strešná izolácia 300mm minerálna vlna, podhľady sadrokartón. Doska je z monolitického betónu s povrchovým zateplením. Dom má podlahové vykurovanie riešené cez kondenzačný kotol JUNKERS so zásobníkom TÚV. Interierové dvere sú obložkové s dreveným dekorom. V celom dome prevládajú plastové okná a dvere. Rodinný dom je napojený na všetky IS ( elektrina 230/400V, plyn, voda, kanalizacia). Internet a TV je riešená vzduchom, aktuálne Rádiolan. Svetlá výška 1.NP je 2,76m, 2.NP je 2,63m. Oporný múr pri ceste vybudoval a postail majiteľ na vlastné náklady. Záhrada je udržiavaná, zariadená, nasadené dreviny, kríky a stromy. Šírka pozemku je cca 9m x dĺžka 29m(zadná rovná dĺžka). Samotný dom má rozmer 6m x 13m, pozemok je oplotený.

Okolie:


Obec Marianka ponúka okrem kultúrneho a pútnického využitia aj príjemné rodinné zázemie. V obci sa nachádza pomerne kvalitná občianska vybavenosť od potravín, lahôdok, cez reštaurácie, obchodíky a rôzne služby, ďalej tu nájdeme kostol, pekáreň, obecný úrad, ihriská, cintorín. Na hlavnej ceste do Marianky sa nachádzajú aj zástavky MHD (215,216). Hneď vo vedľajšej obci je Kaufland, Tesco, pumpa. Ďalej je tu množstvo rekreačného využitia, turistika. Autom je to do Bratislavy na skok, len 15 min. Ak by ste chceli zavítať do nákupného centra Bory Moll zaberie Vám to len slabých 10 min autom. Stupava je vzdialená len 7 minút. Pre pracujúcich vo Volkswagene je to ideálne miesto nakoľko náš ponúkaný dom je autom vzdialený len 15 minút.

Názor makléra:


Túto nehnuteľnosť odporúčam aj na základe vlastného nadchnutia pre samotnú novostavbu, ale aj čo sa týka lokality. Plno zelene, kľudu a v podstate máte všade na skok. Dokonca máte nadosah aj samotné Rakúsko. Je tu veľa čoho vidieť a zažiť. Naozaj pekné miesto. Rodinný dom sa nachádza v radovej zástavbe troch dvojpodlažných domov, avšak je to skvelá ponuka a príležitosť pre rodinu s detmi. Ideálny pomer cena a výkon. Dom je pripravený, zariadený, nie je potrebná žiadna dodatočná investícia. Pozemok pekne udržiavaný. Každé ráno si vychutnáte kávičku na vlastnej teraske, kde máte krásny panoramatický výhľad na okolie.

Náklady: cca 100E/mesačne


11 eur/mes voda
59 eur/mes plyn

22 eur/mes elektrina


+ smeti, internet

V prípade Vážneho záujmu o obhliadku, alebo kúpu ma neváhajte kontaktovať telefonicky, alebo mailom.

Teším sa na Vás

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Marianke na ulici Bystrická

Inzerovaný rodinný dom na ulici Bystrická v Marianke v cene 319.000,- € je o 66.297 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Marianke. Rozloha je o 61 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Marianke. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 rodinných domov v Marianke. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911.., uveďte číslo ponuky ZR-80...

Pozícia realitnej ponuky

319.000,- €
Cena nehnuteľnosti 50.000,- € 799.999,- €
250 m²
Rozloha pozemku 75 m² 4877 m²
74 m²
Zastavaná plocha 35 m² 588 m²
117.8 m²
Úžitková plocha 1 m² 400 m²

Kontaktujte

Mgr. Michal Gróf, RSc.

EPIC HOME

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

EPIC HOME

Dr. Vladimíra Clementisa 3222/10, Bratislava 821 02

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku250 m²
Zastavaná plocha74 m²
Úžitková plocha117.8 m²
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátA
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-802634 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.