Ponúka na predaj rodinný dom, Poprad

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poprad
Lokalita.: Poprad
1800 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK Cena dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

14433x zobrazená v zozname / 670x zobrazená detailne / 314x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality Vám ponúka na predaj nádherný rodinný dom v exkluzívnej lokalite mesta Poprad v blízkosti lesa s nádherným výhľadom na Vysoké Tatry.
______________________________________________________________________________________________
Rodinný dom pozostáva z priestrannej obývačky, jedálne a veľkej, plne vybavenej kuchyne. V dome sa nachádzajú 3 spálne, galéria, WC, kúpelňa s WC a v rodičovskej spálni okrem veľkého šatníka aj samostatná kúpelňa s WC. V spodnej časti domu sa nachádza veľká hala s krbom, ktorá slúži ako herňa. Z tejto miestnosti sa vychádza do záhrady. Celý dom je podivničený, preto má dostatok miesta pre potreby bežnej domácnosti - mraziace boxy, priestor pre zaváraniny, bicykle, ostatnú letnú i zimnú výbavu rodiny. TIež je tam veľká technická miestnosť, kde je uložené zázemie pre kúrenie. Celý dom má podlahové kúrenie. Teplo a teplú vodu vyrába peletkový kotol v spolupráci s tepelným čerpadlom. Príjemným doplnkom je krb umiestnený v herni. Rodinný dom má vlastnú studňu s pitnou vodou, ktorá je dovedená do domu a prechádza cez certifikovaný filtračný systém. Odpad je riešený septikom na kraji pozemku. Mesačné náklady na rodinný dom sú cca 350Eur.
____________________________________________________________________________________________________
Rodinný dom je situovaný na západnú stranu, takže je celý deň zaliaty slnkom, lesom chránený proti vetru. Pozemok je rovinantý. V r. 2023 získal energetický certifikát AO+. Pred domom je parkovisko pre 5 osobných áut. Pozemok je rozdelený na dve časti - 1000 a 800m2. Druhá samostatná časť sa dá využívať napr. na podnikateľské účely.
____________________________________________________________________________________________________
Rodinný dom je vhodný pre viacpočetnú rodinu, alebo ľudí, ktorí majú vzťah s prírodou a zároveň nechcú byť celkom odtrhnutý od mesta. Do centra mesta je to 10 minút autom. Pre viac informácií volajte na alebo píšte na

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1800 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky