*PREDANÉ*Ponúkame na predaj rodinný dom Šafárikova, Prešov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Šafárikova
130 m²
638 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
Cena v RK možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

17429x zobrazená v zozname / 16790x zobrazená detailne / 260x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj rodinný dom na ulici Šafárikova, Prešov. Čiastočne podpivničený prízemný murovaný rodinný dom sa nachádza pri centre mesta a cca 300m od nemocnici,/ možnosť využitia RD na zdravotné účely prípadne iné služby/ na rovinatom pozemku o výmere 638m2. Základy domu sú betónové monolitické s izoláciou, obvodové steny z tehál, vnútorné priečky z tehál, strecha domu je valbová, krov drevený, okná v suteréne drevené na prízemí plastové s dvojsklom + žaluzie. Rozvod vody v dome je kombinovaný s kotlom ústredného kúrenia, vykurovanie je ústredné teplovodné kotlom na plyn. Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Súčasťou domu je aj dvojgaráž. Skladba 1.NP. zádverie, komora, kuchyňa, chodba, 3 x izba, WC, kúpeľňa. Úžitková plocha suterénu je 70m2 a 1.NP. 130m2. Možnosť využitia aj podkrovia a to cca 70m2. Rodinný dom ma dobrú polohu ako na bývanie tak aj na podnikanie. Nutná investícia do domu je cca 30.000,-eur.V blízkosti dostupnosť: služby, obchody, nemocnica, školy, škôlky, centrum mesta, reštaurácie, MHD, SAD, rýchle napojenie sa na smer Vranov, Bardejov ale aj na Poprad či Košice. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou rodinného domu.....V prípade že Vás moja ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Prešove na ulici Šafárikova

Rozloha je o 172 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Prešove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907190.., uveďte číslo ponuky ZR-PO...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku638 m²
Zastavaná plocha308 m²
Úžitková plocha130 m²
Poschodieneuvedené
Statuspredané

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-POTH-231 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.