Ing. Viera Igriniová

Ing. Viera Igriniová Realitná maklérka
mluvim česky I speak english

Napísať e-mail 0940131343

KOMPAS reality s.r.o. získala Zlatý Certifikát Dôveryhodnosti v roku 2021 a je mi radosťou pre túto realitnú kanceláriu pracovať, pretože dôvera je mojou základnou prioritou.
Väčšina ľudí predáva či kupuje nehnuteľnosť nad cenu či pod cenu a my máme na toto riešenie a výbornú predajnú stratégiu.

Prečo predávať svoju nehnuteľnosť práve so mnou?

Zabezpečím Vám profesionálne zviditeľnenie Vašej nehnuteľnosti, zodpovedne pristúpim ku konkrétnej klientele, ktorú hľadáte, budem aktívne hľadať kupujúcich, budem sledovať priebeh predaja/financovania, aby ste boli v bezpečí a samozrejmosťou je pravidelný týždenný informačný servis. Okrem toho mám príjemnú komunikáciu, rešpektujem iný názor, úcta či slušnosť je mojou súčasťou. Mám rada stretnutia s novými ľuďmi. Som zodpovedný človek, ktorý rád pomôže a to nie len v práci.

Prečo si máte kúpiť nehnuteľnosť práve odo mňa?
My si dávame pozor čo berieme do ponuky, my si vyberáme iba to, čo by sme si sami kúpili, iba to čo sa nám páči. Nie som za akýchkoľvek 20 ponúk  ale vyberám si len najideálnejšie nehnuteľnosti. Zabezpečím Vám najlacnejšiu hypotéku a ak máte zabezpečené financovanie budem dohliadať, aby všetko prebehlo rýchlo a za výhodných podmienok pre všetkých.

Som za kvalitný prístup na oboch stranách a ten spolu so mnou zaručí príjemný plynulý obchod s úsmevom.

Dohodnite si so mnou stretnutie a tam Vám poviem viac ako pracujem a čo pre Vás budem robiť. A zistíte, že budem pre Vás prínosom.

Všetky realitné ponuky makléra Ing. Viera Igriniová

SLNEČNÝ 3 IZB.BYT ZVOLEN - ZÁPAD
Predaj 120.000,- €
SLNEČNÝ 3 IZB.BYT ZVOLEN - ZÁPAD

Ponúkame Vám na predaj priestranný slnečný byt v lokalite Západ vo Zvolene.Tento krásny byt má svoje čaro. Výhodou je lodžia, 3 nepriechodné izby aj nová kuchyňa. Byt je ladení...

3-izbový byt 62.25 m2 Zvolen
PRÍJEMNÝ DOM ALEBO AJ CHATA S VEĽKOU ZÁHRADOU V CENTRE MESTA, ŠAHY
Predaj 80.000,- €
PRÍJEMNÝ DOM ALEBO AJ CHATA S VEĽKOU ZÁHRADOU V CENTRE MESTA, ŠAHY

Hľadáte dom alebo víkendovú chatu? Tento útulný dom sa nachádza v lokalite veľmi blízko centra mesta Šahy. V tichej ulici kde aj bez auta sa dostanete všade do mesta. Ponúkame...

Rodinný dom 250 m2 Šahy
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
SLNEČNÝ 3 IZB.BYT ZVOLEN - ZÁPAD 120.000,- € 3-izbový byt 62.25 m2 Zvolen predaj
PRÍJEMNÝ DOM ALEBO AJ CHATA S VEĽKOU ZÁHRADOU V CENTRE MESTA, ŠAHY 80.000,- € Rodinný dom 250 m2 Šahy predaj