Ľuboš Neubert

Ľuboš Neubert realitný maklér, konateľ

Napísať e-mail 0905 543 036

Z mojich skúsenosti z korporátneho biznisu a podnikania som sa naučil, že všetci sa na svet pozeráme cez vlastnú optiku, ktorá nám zobrazuje našu realitu. To čo je pre niekoho dôležité, inému nemusí dávať zmysel. Z tohto dôvodu viem, že to najdôležitejšie sú vaše potreby a predstavy. Na základe týchto skutočností som pripravený vás počúvať, aby som vám pomohol naplniť vaše realitné sny o bývaní, relaxe alebo investícii.

Ako vám dokážem pomôcť

Prostredníctvom viac ako 20 ročných skúsenosti z biznisu v oblasti developmentu B2B a B2C som získal zručnosti v oblasti vyjednávania, strategického myslenia, projektového manažmentu a riešenia komplexných situácií. Tieto skúsenosti mi pomáhajú efektívne dosiahnuť vaše ciele a preniesť váš obchod s nehnuteľnosťami do štádia predané.

Odborne na základe trhových reportov, štatistík, profesionálnej fotodokumentácie, videa, home stagingu, home liftingu, vám okrem iného pomôžem nastaviť čo najlepšie parametre realitného obchodu s ohľadom na vaše časové potreby a čo najlepší finančný výsledok.

Veľmi rád s vami osobne alebo telefonicky nezáväzne preberiem vaše realitné predstavy.

Ako sa hovorí “ za vyskúšanie nič nedáte a najlepšia skúsenosť je osobná skúsenosť “

Neváhajte ma osloviť. Som pripravený pre vás pracovať.

Realify CTR Business center Košice, Štúrova 27, 8. poschodie
Košice
040 01