Poschodový rodinný dom v Tvrdošovciach

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Tvrdošovce
240 m²
1100 m²
4
predaj - Rodinný dom
169.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

6351x zobrazená v zozname / 379x zobrazená detailne / 187x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj suchý a priestranný 4-izbový rodinný dom v centre obce Tvrdošovce. Dom je v pôvodnom, ale pekne udržiavanom stave a má výbornú dispozíciu. Tento rodinný dom sa nachádza priamo v centre a je vhodný aj na podnikateľské účely alebo ako investícia na ďalší prenájom. Je vhodný pre rodinu s deťmi. Keďže suterén je vyvýšený, prízemie je nad zemou. Bol postavený v roku 1976 (tehla + kvádre). Je napojený na inžinierske siete , kotol je plynový, vykurovanie radiátormi. Strecha bola izolovaná cca pred 10 rokmi. Na prízemí sa nachádza kuchyňa spojená s obývačkou, špajza, toaleta s umývadlom, chodba. Na poschodí sú 3 izby ( 2 majú balkón, odkiaľ je krásny výhľad), kúpeľňa, toaleta chodba. V suteréne sa nachádza garáž, práčovňa, vínna miestnosť a kuchynka.
Za domom je pekná udržiavaná záhrada a hospodárske budovy.
Občianska vybavenosť je výborná: MŠ, ZŠ, zdravotné stredisko, Pošta, Obecný dom, Jednota, reštaurácie, termálne kúpalisko a jazdiareň. Obec má dobré vlakové a autobusové spojenie do NZ (15 km), Bratislavy (100 km) do Nitry (30 km), Šaľa 20 km.

Cena domu je 169.000EUR (dohoda možná). V prípade záujmu ma kontaktujte na telef.čísle :

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1100 m²
Zastavaná plocha120 m²
Úžitková plocha240 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky