Pôvodný dom na rozľahlom pozemku len 6 km od Štúrova v obci Kamenica n

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Kamenica nad Hronom
120 m²
3212 m²
predaj - Rodinný dom
89.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1070x zobrazená v zozname / 128x zobrazená detailne / 128x zobrazená detailne tento mesiac

Tento priestranný rodinný dom sa nachádza v kľudnej uličke, neďaleko centra obce Kamenica nad Hronom.

Stojí na pozemku s celkovou rozlohou vyše 3200 m2, na ktorom sa nachádza aj ďalší pôvodný vidiecky domček, ktorý je však v značnom štádiu poškodenia, pravdepodobne na zbúranie. V zadnej časti dvora stojí nedávno postavená priestranná dielňa, za ktorou sa rozprestiera rozľahlá záhrada s viacerými ovocnými stromami.

Obývateľný domček pozostáva z troch izieb, kuchyne, kúpelne, špajze a predsiene. Stojí na vyvýšených základoch a je postavený z pálených tehál. Do domu sú zavedené a funkčné všetky inžinierske siete. Odpady sú riešené žumpou, je však možnosť napojiť sa na obecnú kanalizáciu. K dispozícií je aj studňa. Kúrenie je súčasne možné plynovými gamatkami.

Obidva domy sú spojené prístreškom, pod ktorým sa nachádza terasa, na ktorú je možné sa dostať aj z kuchyne, a to cez zadné vchodové dvere.

Domček sa nachádza v obci, ktorá je miestom sútoku dvoch riek, Hrona a Dunaja. Známa je aj vďaka jej prírodného bohatstva, a to národnej prírodnej rezervácie Kováčovské kopce, s množstvom vyhliadkových turistických trás. Centrum obce so základnou občianskou vybavenosťou je vzdialené len cca 500m.

Mesto Štúrovo s najväčším termálnym kúpaliskom je vzdialené iba 6 km, kde nájdete aj hraničný priechod cez rieku Dunaj do krásneho historického maďarského mesta Ostrihom, ktoré je skvelým miestom na jednodňové výlety, ako aj hlavné mesto Maďarska, Budapešť, vzdialené cca 60 km od obce.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Kamenici nad Hronom

Inzerovaný rodinný dom v Kamenici nad Hronom v cene 89.990,- € je o 4.318 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Kamenici nad Hronom. Rozloha je o 60 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Kamenici nad Hronom.

Pozícia realitnej ponuky

89.990,- €
Cena nehnuteľnosti 16.999,- € 490.000,- €
3212 m²
Rozloha pozemku 46 m² 6806 m²
120 m²
Úžitková plocha 1 m² 676 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3212 m²
Úžitková plocha120 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288324249422 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.