Pôvodný kamenný dom na chalupu v malej dedinke Horné Strháre

Štát.: Slovensko
Mesto.: Veľký Krtíš
Lokalita.: Veľký Krtíš
60 m²
3259 m²
predaj - Chata
45.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3485x zobrazená v zozname / 420x zobrazená detailne / 420x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj pôvodný kamenný domček s priestrannou záhradou. Leží na rovinatej parcele priamo v obci. Celková výmera činí 3259 m2. Predáva sa 3/4 podiel na stavbe a stavebnej parcele a 5/6 podiel na záhrade, nakoľko ďalší podielnik nie je známy. Dom je jednopodlažný, t.č nie je napojený na elektrinu, je napojený na vodu z vlastnej výdatnej studne, odpady sú vyvedené do trativodu. Pozostáva z 3 izieb a 1 menšej miestnosti. Po kompletnej rekonštrukcii nehnuteľnosť ideálna na chalupu, prípadne trvalé bývanie pre tých, ktorí radšej uprednostnia vidiecke bývanie. V záhrade sú pôvodné odrody ovocných stromov. Obec Horné Strháre je malá dedinka s malým počtom trvalo žijúcich obyvateľov. Značný podiel tvoria chalupári, ktorým učaroval tento kút Slovenska. Obec leží v eróznej doline Starej rieky (Leštinského potoka). Jeden km západným smerom od obce je paleontologická lokalita je pieskovňa. Počas nedávnych výskumných prác boli zistené aj ojedinelé fragmentárne nálezy suchozemských cicavcov - Medzi najvzácnejšie patria zuby najväčšieho dravca treťohorných morí. - žraloka. Nemenej zaujímavá je aj okolitá príroda plná húb, ideálna na turistiku a podobne.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy vo Veľkom Krtíši

Inzerovaný chatu vo Veľkom Krtíši v cene 45.000,- € je o 31.856 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy vo Veľkom Krtíši. Rozloha je o 186 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy vo Veľkom Krtíši.

Pozícia realitnej ponuky

45.000,- €
Cena nehnuteľnosti 12.490,- € 750.000,- €
3259 m²
Rozloha pozemku 31 m² 181686 m²
60 m²
Úžitková plocha 1 m² 598 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3259 m²
Úžitková plocha60 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-7_288137474367 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.