Predaj, reštauračný priestor Prievidza, Centrum - IB...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Prievidza
498 m²
neuvedené
nie
po rekonštrukcii
nie
áno
predaj - Gastro priestory
Cena v RK CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

7996x zobrazená v zozname / 816x zobrazená detailne / 325x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na odstúpenie zabehnutú vývarovňu v centre Prievidze. Nachádza sa v centre mesta na námestí, je na dvoch podlažiach, sklad v suteréne, na poschodí kuchyňa s reštauračnym priestorom, toalety, vonkajšia terasa. Suterén má rozlohu 249 m2, poschodie 249 m2. Vývarovňa je zabehnutá prevádzka s dennou kapacitou asi 400 obedov (možnosť kuchyne je 1500 jedál) aj so zamluvnenými obedmi pre firmy. Budova má výbornú polohu v centre mesta na pešej zóne. Sklad je prepojený s kuchyňou výťahom na prepravu surovín.
V priestoroch je vymenená elektroinštalácia, stierky, podlahy, okná, kamerový systém, zabezpečovací systém, soc. zariadenia rekonštruované.
Možnosť dokúpiť autá na prepravu stravy (dve dodávky, škoda roomster).
Prenájom za mesiac je 1200 euro, spotreba el. energie 3500 kwh, voda 70 m3.
Interiér aj exteriér sú maximálne udržiavané, čisté. Vývarovňa je určená pre šikovného prevádzkovateľa, ktorý vie ponúknuť kvalitnú a chutnú stravu, tak ako doteraz.

Možnosť výmeny za byt a doplatok.


ID ponuky: PD-65093

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Celková rozloha498 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátG

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-65093 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.