PREDAJ : Rodinný dom s vlastným jazerom v obci DUNASZENTPÁL

Štát.: Maďarsko
Mesto.: Győr
Lokalita.: Dunaszentpál
110 m²
6703 m²
230/400V
áno - 1
predaj - Rodinný dom
490.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2025x zobrazená v zozname / 240x zobrazená detailne / 50x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZÍVNE!

POZRITE SI AJ 3D PREHLIADKU RODINNÉHO DOMU:


https://my.matterport.com/show/?m=NgDj2GakxbS

Henrieta Sokolai -

realitná maklérka pre Komárno a okolie vám predstavujem jedinečnú príležitosť stať sa vlastníkom výnimočnej nehnuteľnosti, ktorá spája pohodlie moderného bývania s idylickým spojením s prírodou. Rodinný dom s vlastným jazerom. Tento murovaný, zateplený rodinný dom s úžitkovou plochou 110m2, postavený v roku 2001, ponúka nielen útulné a prakticky navrhnuté bývanie, ale aj exkluzívny prístup k vlastnému jazeru priamo na pozemku.

!! DOMOV, KDE KAŽDÝ DEŇ JE AKO DOVOLENKA !!


S výborným dispozičným riešením, tento dom ponúka priestrannú obývačku spojenú s kuchyňou a jedálňou, komoru, spálňu s kúpeľňou a sprchovacím kútom a toaletou, vstupnú chodbu kde je druhá izba a ďalšia kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Z obývačky je možný výstup na terasu, ktorá je čiastočne krytá, poskytuje ideálne miesto pre relaxáciu a pohodu.

Centrálnu časť domu tvorí spoločenský priestor s rozľahlou obývacou izbou, kde dominujú krbové oceľové kachle, vytvárajúci útulnú atmosféru pre rodinné posedenia. Objem a veľkoleposť interiéru je umocnená maximálnym využitím otvoreného krovu, ktorý dodáva priestoru vzdušnosť a eleganciu.

Pre deti sú pripravené dve detské izby, kde sa využil potenciál členitej strechy a v priestore otvoreného krovu je vytvorená časť na hranie a druhá na spanie, čo zaručuje, že aj najmenší členovia rodiny si nájdu svoje vlastné kráľovstvo.

Rodinný dom je vykurovaný a zásobovaný teplou vodou z kombinovaného plynového kotla. Okná - drevené. Podlahy - keramická dlažba a drevené podlahy, ktoré dodávajú interiéru štýl a eleganciu.


!!VAŠE VLASTNÉ JAZERO !!


Predstavte si rannú kávu pri vode alebo večerné posedenie s priateľmi na brehu vášho vlastného jazera. Táto nehnuteľnosť ponúka nielen komfortné bývanie, ale aj neopakovateľnú atmosféru a súkromie. Jazero je domovom pre šťuky a amury, čo z neho robí raj pre rybárov a milovníkov prírody. Či už ste vášnivý rybár alebo len milovník prírody, toto jazero vám ponúka nekonečné možnosti ako tráviť voľný čas a relaxovať. S rozlohou jazera cca 4500m2 je to váš súkromný raj, kde môžete úplne vypnúť a načerpať novú energiu.


Nenechajte sa odradiť väčším pozemkom!


Celý je udržiavaný, krásne upravený, obklopený stromami, kríkmi a zeleňou.
Tento rodinný dom s vlastným jazerom je viac než len nehnuteľnosťou. Je to sľub nekonečných dní strávených v pohode a harmónii s prírodou. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť stať sa vlastníkom domova, kde každý deň je ako dovolenka !!

Chcete sa dozvedieť viac o tejto ponuke? Neváhajte a kontaktujte ma ešte dnes pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky!

Henrieta Sokolai -


www.henrieta-sokolai.sk

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

490.000,- €
Cena nehnuteľnosti 250.000,- € 490.000,- €
6703 m²
Celková rozloha 3919 m² 6703 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku6703 m²
Zastavaná plocha110 m²
Celková rozloha6703 m²
Úžitková plocha110 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
El. napätie230/400V
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno - 1
Pivnicanie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Krbáno
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-19-680 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.