Predaj, rodinný dom Zvolenská Slatina - ZNÍŽENÁ CENA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolenská Slatina
1 m²
810 m²
neuvedené
2
áno
pôvodný
nie
nie
predaj - Rodinný dom
162.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

10846x zobrazená v zozname / 820x zobrazená detailne / 372x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Zvolenská Slatina, na slnečnom a rovinatom pozemku s celkovou plochou 810 m2.
Dom bol postavený v roku 1967, pozostáva z 2 obytných miestností, kuchyne, chodby, skladu, kúpeľne s WC, schodiska a povalového priestoru. Je čiastočne podpivničený. Dom je v pôvodnom stave. Vedľa domu sa nachádza staršia hospodárska budova a garáž.
IS: plyn, elektrinua, studňa s novým čerpadlom, kanalizácia. Nie je problém pripojiť sa na verejný vodovod.
K ponúkanej nehnuteľnosti je vydaný energetický certifikát a schválená dotácia z výzvy „obnovdom“.
Výhody: Krásny, slnečný pozemok a pôvodný stav domu vytvárajú priestor pre rôzne zmeny a úpravy ich dispozičného riešenia a využitia. Poloha v centrálnej časti obce umožňuje rýchly prístup k jej kompletnej občianskej vybavenosti.
V blízkosti domu sa nachádza pošta, potraviny, lekáreň, lekár, obecný úrad, kostol, škola, reštaurácia, pohostinstvo či galéria. Výhodou je aj blízkosť a jednoduchá dostupnosť do okresného mesta Zvolen (len 10 km, 12 min. autom).
Nehnuteľnosť nie je zaťažená žiadnymi ťarchami.
V prípade záujmu si prosím dohodnite obhliadku. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0915.330.170 ID ponuky: ZV-66285

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku810 m²
Úžitková plocha1 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statuszľava
Balkónnie
Lódžianie
Garážáno
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky