PREDAJ ! Záhradná chata v tesnej blízkosti mesta Trnava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
16 m²
258 m²
2
čiastočne prerobený
studňa
nie
230V
nie
predaj - Chata
40.999,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

1868x zobrazená v zozname / 234x zobrazená detailne / 234x zobrazená detailne tento mesiac

Mezei&Mezei vám ponúka na predaj v exkluzívnom zastúpení klienta záhradnú chatu s pozemkom neďaleko mesta Trnava v lokalite Nemečanka. Chata leží na rovinatom pozemku o výmere 258 m2. Chata disponuje dvoma obývacími izbami a predprípravou na kúpeľňu.

Dispozícia nehnuteľnosti : Vstupná chodba, predpríprava na kúpeľňu, obytná izba aj s krbom, obývacia izba spojená s kuchynskou linkou s umývadlom.

Technické parametre nehnuteľnosti : Dostupné inžinierske siete : studňa, elektrika.

Lokalita nehnuteľnosti : Chata sa nachádza v harmonickom prostredí neďaleko krajského mesta Trnava. Ako veľkú výhodu vnímame rýchlu dostupnosť do Trnavy len 2 minúty autom.

!!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku258 m²
Úžitková plocha16 m²
Počet izieb2
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizácianie
Vykurovanienie
Pivnicanie
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Zariadeniezariadený
Krbáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaneupravená cesta