Predaj, záhradný pozemok 468 m2 Tisovec - EXKLUZÍV...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Rimavská Sobota
Lokalita.: Tisovec
468 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Záhrady
3.542,- €
7,57 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

4941x zobrazená v zozname / 476x zobrazená detailne / 296x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj pozemok - záhradu v záhradkárskej oblasti v meste Tisovec. Pozemok o rozlohe 468m2 sa nachádza v tichej oblasti.

Záhrada je oplotená.


Záhradkárska oblasť sa nachádza na okraji mesta Tisovec.
Mesto Tisovec je považované za vstupnú bránu do národného parku Muránska Planina. Neďaleko oblasti sa nachádza napríklad rybník, turistické trasy, hradný vrch a mnohé ďalšie. ID ponuky: RI-66160

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku468 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky