Predám 1 izbový investičný byt po rekonštrukcii vo Vrútkach

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Vrútky
Ulica.: 1. čsl. brigády
29.5 m²
4
1
1
úplne prerobený
predaj - 1-izbový byt
72.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

11174x zobrazená v zozname / 725x zobrazená detailne / 378x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte výhodnú investičnú príležitosť, ktorá vám prinesie stabilný príjem a zabezpečí vám finančnú istotu do budúcnosti? Máme pre vás jedinečnú ponuku – krásny byt v tichej a príjemnej lokalite, ktorý je nielen ideálnym miestom na bývanie, ale aj skvelou investíciou. Tento byt je už kompletne zrekonštruovaný, čo znamená, že je pripravený na okamžité prenajímanie a môže generovať značný príjem bez nutnosti ďalších investícií.

Ponúkame vám štýlový 1-izbový byt v atraktívnej lokalite vo Vrútkach, nachádzajúci sa na 1. zo 4 poschodí. Pred 6 rokmi prešiel kompletnou rekonštrukciou:

* výmena elektrických rozvodov
* renovácia kúpeľne
* inštalácia nových podláh
* nové stierky
* vstavaná skriňa vo vstupnej chodbe
* nová kuchynská linka
* bezpečnostné vchodové dvere

Bytový dom je zateplený, má plastové okná a rekonštruovanú strechu, čo zlepšuje energetickú efektívnosť a komfort bývania. Svojou orientáciou na západnú stranu vám tento byt prináša úžasné západy slnka priamo do vášho obývacieho priestoru. K bytu patrí murovaná pivnica, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru a v dostupnosti je aj kočikáreň. Náklady do bytového družstva sú 115€ + energie. Parkovanie je verejné a bezproblémové, s dostatočnou kapacitou pre obyvateľov aj návštevníkov.

Táto nehnuteľnosť ponúka:



✅ Ideálne na vlastné bývanie

✅ Skvelá investícia na prenájom


✅ Kompletná rekonštrukcia
✅ Vynikajúca občianska vybavenosť v okolí

V bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú školy, škôlky, lekáreň, zdravotné stredisko, reštaurácie, detské ihrisko a vlaková stanica, ktoré zabezpečujú pohodlný život pre rodiny aj jednotlivcov.

Nezmeškajte túto vynikajúcu príležitosť investovať do nehnuteľnosti v atraktívnej lokalite. Byt je voľný ihneď po kúpe. Pri serióznom záujme je možná dohoda na cene.

Ak máte záujem o tento byt, môžeme vám poskytnúť pomoc pri zabezpečení financovania a úverových možností. Sme pripravení asistovať pri komunikácii s bankami a zabezpečiť pre vás čo najvýhodnejšie úverové podmienky. Ak máte akékoľvek otázky, alebo by ste si chceli nehnuteľnosť pozrieť osobne, neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle alebo e-mailovej adrese

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha29.5 m²
Poschodie1
Počet poschodí4
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Pivnicaáno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Vaše hodnotenie ponuky