PREVÁDZKOVÉ PRIESTORY V PRIEMYSELNEJ ZÓNE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Brezno
Ulica.: Zadné Hálny
6072 m²
predaj - Zvláštne nehnuteľnosti
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

225x zobrazená v zozname / 35x zobrazená detailne / 35x zobrazená detailne tento mesiac

DOBRÉ REALITY s.r.o. pobočka Brezno, Rázusova 33, Vám ponúkajú na predaj prevádzkové priestory v Brezne, časť Zadné Hálny, na pozemku o rozlohe 6072m2. Jedná sa o objekty v priemyselnej časti, ktoré sa momentálne využívajú na výrobu a remeselné činnosti.

Objekty nachádzajúce sa v areáli:


Hlavná budova -1 x výrobný priestor o rozmere 12x6 m
- 1 x výrobný priestor o rozmere 18x7,5 m
- ostatné priestory - kuchyňa, šatne pre zamestnancov, 2 x sociálne zariadenia
- 2 x kancelárie, sklad
Budova má nové plastové okná, predprípravu na kúrenie (rozvody a radiátory) a strecha je zateplená polyuretánovou penou.
Ostatné výrobné priestory - 1 x hala o rozmere 21x15x4,3 m, ktorá je zateplená a má predprípravu na kúrenie ( rozvody a radiátory)
- 1 x hala o rozmere 20x8 m - plechová
- 1 x hala o rozmere 24x12x5 m - nová elektrika a zateplenie v r.2020
- 2 x garáž o rozmere 14x3 m

Bližšie informácie o cene a k uvedenej ponuke Vám poskytneme telefonicky, alebo osobne pri obhliadke nehnuteľností. V prípade záujmu ma kontaktujte na tel.č. , Strmeňová Adriana, Váš realitný maklér...


V cene je kompletný právny a katastrálny servis, autorizované zmluvy u advokáta, ktoré urýchlia vklad nehnuteľnosti do katastra a provízia makléra,


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja zvláštnej nehnuteľnosti v Brezne na ulici Zadné Hálny

Podrobné informácie

Zastavaná plocha6072 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300043872 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.