Priestor- štúdio

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Komárno
Ulica.: E.B. Lukáča
prenájom - Obchodné priestory
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

4427x zobrazená v zozname / 515x zobrazená detailne / 331x zobrazená detailne tento mesiac

Ak hľadáte priestor, kde by ste mohli realizovať svoje aktivity alebo poskytovať služby, naše štúdio ponúka ideálne riešenie. Disponujeme niekoľkými voľnými termínmi v našom rozvrhu, ktoré vieme upraviť podľa vašich potrieb. Naše joga štúdio je kompletne vybavené, vrátane kuchynky, toalety, sprchy, klimatizácie, šatne a poskytujeme tiež bezplatné parkovanie. Ak sa vidíte v tejto koncepcii a hľadáte flexibilný a pohodlný priestor pre širokú škálu aktivít neváhajte nás kontaktovať!

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Komárne na ulici E.B. Lukáča

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 obchodného priestoru v Komárne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Kontaktujte

Mgr. Erik Fekete

Mgr. Erik Fekete

mluvim česky beszélek magyarul hovorím po slovensky
+421905.. zobraziť +421 905 645 330

FS Partners Reality

FS Partners Reality

Svätoondrejská 4668/11, Komárno 945 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--14 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.