Priestranná budova blízko Dunaja vo vinárskej dedinke Moča

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Komárno
300 m²
330 m²
predaj - Obchodné priestory
68.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

989x zobrazená v zozname / 126x zobrazená detailne / 126x zobrazená detailne tento mesiac

Priestranný 300m2 objekt sa nachádza v kľudnej uličke len pár metrov od rieky Dunaj vo vinárskej dedinke Moča.

Táto jednopodlažná budova kedysi fungovala ako sušiareň tabaku - je stavaná z pálených tehál, má vysoké stropy a pozostáva z niekoľkých miestností.
Elektrický stĺp a potrubie obecného vodovodu je v dosahu, pri ceste.

Prístupová cesta je asfaltová.



Vďaka tesnej blízkosti vodnej plochy Dunaja, štrkových pláží a medzinárodnej cyklotrasy Eurovelo 6, ktorá je vzdialená len 50 m, má táto budova potenciál na využitie na rekreačné účely, ale aj na podnikanie v cestovnom ruchu, keďže v okolí nie je ubytovanie pre cykloturistov.
Príležitosti trávenia voľného času sú preto vhodné nielen na oddych a rekreáciu pri vode počas horúcich letných dní, ale aj na športové využitie cyklotrasy v každom ročnom období.

Centrum obce s kompletnou občianskou vybavenosťou a všetkými možnými službami sa nachádza 600 m od budovy.

Okolie je známa vinárska oblasť, ako aj bohatá na termálne pramene, ktoré nájdete v len 10 km vzdialených Wellness Patince, alebo v najväčšom termálnom kúpalisku Vadaš Štúrovo, vzdialenom len 20 km. Ďalšie výlety je možné organizovať napr. do: pohraničného historického mesta Ostrihom, ktoré leží na protiľahlej, maďarskej strane Dunaja, alebo do horského mestečka Vyšehrad, či dokonca do hlavného mesta Maďarska, Budapešti. Len kúsok od Štúrova sa rozprestiera najjužnejšie pohorie Burdov s množstvom turistických trás nenáročnej turistiky.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja obchodného priestoru v Komárne

Inzerovaný obchodný priestor v Komárne v cene 68.000,- € je o 166.801 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Komárne. Rozloha je o 38 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Komárne.

Pozícia realitnej ponuky

68.000,- €
Cena nehnuteľnosti 62.900,- € 590.000,- €
300 m²
Úžitková plocha 90 m² 1555 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku330 m²
Úžitková plocha300 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288470288049 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.