Priestranný a v obci centrálne umiestnený dobový dom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ružomberok
Lokalita.: Liptovská Osada
150 m²
911 m²
predaj - Chata
155.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1405x zobrazená v zozname / 120x zobrazená detailne / 120x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj nehnuteľnosť na Liptove s neštandartnou architektúrou a zaujímavou históriou.

Dom si v roku 1934 nechal na kľúč postaviť Slovák žijúci v Amerike. Preto má netypickú architektúru a za zachovalý stav vďačí tomu, že sa pri výstavbe sa na dome nešetrilo.
Izby v dome majú vysoké stropy, sú presvetlené krásnymi veľkými oknami s medenými kľučkami. V dome sú zaujímavé, dobové kúsky nábytku.

Dom má dve kúpeľne, dve kuchyne, tri izby, technickú miestnosť, malý sklad pod schodiskom a prípravu pre tretiu kúpeľňu. Na pozemku sú tri „budovy“. Jedna slúži ako prístrešok na auto (vjazd do nej je z ulice), druhá ako prístrešok na drevo a tretia je veľký altánok.
Dom je napojený na vodovod, kanalizáciu a vykurovaný je ústredne - pecou so zásobníkom na ekohrášok. Prípadne lokálne krbom v dolnej dennej miestnosti.

Dispozícia:


Na prízemí sa nachádza denná miestnosť ktorá pozostáva z kuchyne prepojenej s obývačkou, obojstranným krbom a kúpeľňou s WC. Na prízemí je aj technická miestnosť.
Murovaným schodiskom sa dostanete na 1.NP. Tam sa nachádza kuchyňa s prípravou na kúpeľňu, spálňa a krásna veľká izba s dobovým písacím stolom a kachlami.
Veľmi praktická je kúpeľňa s WC na medziposchodí.

Celková výmera pozemkov, ktoré prislúchajú k nehnuteľnosti je 911,33m2. V záhrade je jedna nevysporiadaná parcela s rozlohou 122m2. Majitelia z tejto parcely vlastnia 81,33m2.
Pozemok je rovinatý, slnečný a prístup napr. aj autom je z dvoch ulíc.

Dom sa nachádza v obci Liptovská Osada. Na Donovaly je to z obce len 20minút cesty autom a na všetky iné aktivity ktoré ponúka región Liptov je to max 45minút...záleží od výberu záľub. V obci sa nachádza aj rezort Gothal, ktorého wellness a gastronómia je dostupná pre verejnosť. Nehnuteľnosť je vhodná na súkromné , ale aj podnikateľské účely.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Liptovskej Osade

Inzerovaný chatu v Liptovskej Osade v cene 155.000,- € je o 19.214 € drahší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Liptovskej Osade. Rozloha je o 184 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Liptovskej Osade.

Pozícia realitnej ponuky

155.000,- €
Cena nehnuteľnosti 57.000,- € 169.000,- €
911 m²
Rozloha pozemku 161 m² 1570 m²
150 m²
Úžitková plocha 32 m² 150 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku911 m²
Úžitková plocha150 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-7_289008075881 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.