Priestranný dom s rozľahlým pozemkom na okraji obce Bátorove Kosihy

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Bátorove Kosihy
120 m²
3299 m²
predaj - Rodinný dom
83.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1234x zobrazená v zozname / 135x zobrazená detailne / 135x zobrazená detailne tento mesiac

Priestranný pôvodný dom sa nachádza na okraji plne vybavenej dedinky Bátorové Kosihy.
Stojí na rozľahlom štvorcovom pozemku o rozlohe takmer 3400 m2, na ktorom sa nachádzajú aj hospodárske budovy, udiareň a drevená garáž. Dom s obytnou plochou cca 120 m2 pozostáva z dvoch priestranných a dvoch menších priechodných izieb, kuchyne so špajzou, kúpeľne, WC a ďalších menších miestností na uskladnenie potravín a kŕmnych zmesí pre zvieratá. K pôvodnej časti domu bola neskôr pristavaná zadná časť – kuchyňa a veranda s dvomi vchodmi.Pred pár rokmi boli vymenené hlavné vchodové dvere a okno v predsieni a spálni.
Časť domu je podpivničená – používa sa ako kotolňa a je tu umiestnené čerpadlo na studňovú vodu, v minulosti sa kúrilo kotlom na tuhé palivo, ktoré je možné napojiť znova. V súčasnosti je kúrenie kombinované – ústredné kúrenie na elektrický kotol a v kuchyni je možné kúriť peterkami. Dom je vybavený troma komínmi, takže kúrenie tuhým palivom by bolo možné vo viacerých miestnostiach. Do domu je zavedená elektrina, voda sa používa z pôvodnej studne, ktorá sa nachádza pod domom. Druhá studňa, ktorá slúžila na polievanie záhrady sa nachádza za domom.
Pozemok sa dodnes používa na záhradkárčenie a pestovanie kukurice, v jeho zadnej časti sa nachádza zopár radov viníc. Malá časť pozemku je odčlenená kanálom, ktorý pramení v centre obce a vlieva sa do miestneho jazera, ktoré je od domu vzdialené len pár stoviek metrov. Neďaleké wellness Patince alebo termálne kúpalisko Štúrovo je ideálnym miestom na víkendový relax. Nekonečné štrkové pláže rieky Dunaj, prírodná rezervácia Kováčovské kopce alebo historické mesto Ostrihom sú ďalšími destináciami na výlety. Centrum obce s kompletnou občianskou vybavenosťou je vzdialené len 1 km.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bátorových Kosihách

Inzerovaný rodinný dom v Bátorových Kosihách v cene 83.000,- € je o 33.146 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Bátorových Kosihách. Rozloha je o 337 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Bátorových Kosihách.

Pozícia realitnej ponuky

83.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.900,- € 499.000,- €
3299 m²
Rozloha pozemku 49 m² 5755 m²
120 m²
Úžitková plocha 35 m² 600 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3299 m²
Úžitková plocha120 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-289005 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.