RD po rekonštrukcii Podolie ZĽAVA!!!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Podolie
Ulica.: M.R. Štefánika
100 m²
477 m²
3
čiastočne prerobený
studňa
230/400V
žumpa
áno
predaj - Rodinný dom
88.500,- € možná dohoda na cene, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

5957x zobrazená v zozname / 596x zobrazená detailne / 394x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne iba u nás ponúkame na predaj rodinný dom v obci Podolie po čiastočnej rekonštrukcii. Nachádza sa v tichom prostredí mimo hlavnej cesty s dobrými susedmi. Dom pozostáva z chodby, vstupnej chodby, šatníka, 3x izieb( v jednej z izieb je krb, s krbovou vložkou), kúpeľňa( vaňa ) s WC, kuchyňou, pivnicou, a altánkom. Za domom a vedľa domu je záhrada. Na pozemku sa nachádza dielňa, s drevárňou a skladom. Dom je po čiastočnej rekonštrukcii, má čiastočne novú strechu s dreveným podhľadom, fasádnu farbu, elektriku, plastové okná. Čiastočnou rekonštrukciou prešiel altánok aj vedľajšia stavba. Má novú klimatizáciu - chladenie a vykurovanie. Dom je napojený na inžinierske siete - elektrika, studňová voda a žumpa. ( možnosť napojenia na kanalizáciu a obecný vodovod a plyn - priamo pred domom ). Je oplotený a je možnosť parkovania 2-3 áut vo dvore. Poradenstvo, obhliadky a inzercia je zdarma. Naša predajná cena je vždy konečná vrátane provízie. Výborná lokalita, dobrý susedia, príjemné tiché prostredie na bývanie. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv a prevod nehnuteľností. Pre podrobné informácie volajte . Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona, pri predaji nehnuteľnosti a je predpoklad, že daná nehnuteľnosť bude zaradená do energetickej triedy C.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Podoliom na ulici M.R. Štefánika

Inzerovaný rodinný dom na ulici M.R. Štefánika v Podoliom v cene 88.500,- € je o 62.093 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Podoliom. Rozloha je o 53 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Podoliom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Podoliom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911.., uveďte číslo ponuky ZR--5...

Pozícia realitnej ponuky

88.500,- €
Cena nehnuteľnosti 74.000,- € 395.000,- €
477 m²
Rozloha pozemku 117 m² 9541 m²
140 m²
Zastavaná plocha 90 m² 620 m²
477 m²
Celková rozloha 40 m² 9541 m²
100 m²
Úžitková plocha 40 m² 405 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku477 m²
Zastavaná plocha140 m²
Celková rozloha477 m²
Úžitková plocha100 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné – kombinované
Pivnicaáno
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátC
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--5109 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.