Menší no o to útulnejší RD na bývanie s rozľahlým pozemkom v Kamennom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
92 m²
876 m²
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

4502x zobrazená v zozname / 504x zobrazená detailne / 352x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj Rodinný dom v Kamennom mlyne.

Kompaktné ale zároveň úplne postačujúce pozemky pre kvalitné bývanie nie sú v tejto lokalite takou samozrejmosťou. Umiestnenie pozemku je ďalšia kapitola. Preto je tu kompromis v podobe rodinného domu síce menšieho typu čo sa obývateľnosti týka, to mu ale neuberá na jeho zaujímavosti a dáva priestor aj na prípadnú dostavbu v budúcnosti. Záleží už len na Vašej predstave, plánoch a odhodlaní.

DOM:

Kolaudácia RD prebehla v r. 2009.



Jeho zastavná plocha je 103 m2, z čoho úžitková je 92,20 m2. Prípojky samozrejme na všetky IS. Valbová strecha pokrytá betónovou krytinou. Obvodové múry murované z kvádrov YTONG.

Zateplenie polystyrénom o hrúbke 50 mm.



Vykurovanie obehové podlahové v kombinácii s radiátormi. Plynový kotol v technickej miestnosti/špajzi. V obývacej miestnosti dotvára krb na tuhé palivo atmosféru pri chladnejších večeroch. Dom je štandardne klimatizovaný.

Na pozemku sa tiež nachádza garáž pre jedno mot. vozidlo a priestor pre uskladnenie vecí (zast. plocha 27 m2). V zadnej časti pozemku, za garážou uvítate menší altánok s krbom. Neďaleko neho bazén osadený do zeme. Pozemok aj predzáhradka sú udržiavané.

POZEMOK:



Výmera 876 m2 celkovo, z čoho zastavaná plocha domu je 103 m2 a garáže 27 m2.

DISPOZÍCIA:



Jedna bytová jednotka s tromi izbami. Hosťovská toaleta pri vstupe po pravej strane. Technická miestnosť/špajza. Dispozícia je riešená štandardne, ovývacia miestnosť je spojená s kuchynským kútom. Priestor na odkladanie je aj na povale, ktorá nie je pochôdzna.

LOKALITA:



Tá hrá spolu s výmerou pozemku v tomto prípade hlavnú úlohu. Čo potvrdzujú aj posledné predaje v susedstve a bezprostrednom okolí. Jedna z top 2 častí Trnavy pokiaľ ide o prestížnejšie bývanie v rodinnom dome. Ak preferujete voľnosť, pokoj, dobrú dostupnosť či priestor na aktivity rôzneho druhu, tak určite pouvažujte nad touto časťou Kamenného mlyna.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:



Zaujímavá a ojedinelá ponuka, pekný a veľký pozemok s potenciálom aj do budúcna. Aj napriek menšiemu počtu izieb v dome a vybývanosti. Určite odporúčam obhliadku a budem sa na Vás tešiť.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 115577



Cena: dohodou

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Trnave

Rozloha je o 122 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Trnave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 rodinných domov v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421949.., uveďte číslo ponuky ZR-11...

Kontaktujte

Patrik Pribišan

Patrik Pribišan

+421949.. zobraziť +421949833900

B10 Slovensko, a.s.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

B10 Slovensko, a.s.

Sad na Studničkách 2E, Žilina 01001

0949.. zobraziť 0949833900 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku876 m²
Úžitková plocha92 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-115577 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.