Rekonštruovaný rodinný dom v okrese Snina - Ubľa

Štát.: Slovensko
Mesto.: Snina
Lokalita.: Snina
90 m²
1049 m²
predaj - Rodinný dom
89.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1036x zobrazená v zozname / 125x zobrazená detailne / 125x zobrazená detailne tento mesiac

Kompletný, rekonštruovaný rodinný dom, do ktorého je možné sa ihneď nasťahovať. Takúto príležitosť vám ponúkame v pohraničnej obci Ubľa v okrese Snina. Dom je postavený na peknom, rovinatom pozemku s celkovou výmerou 1049 m². Nachádza sa na bočnej, slepej ulici situovanej v strede obce. Pozostáva z predsiene, dvoch izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, špajze a je podpivničený.

V roku 2016 prebehla v dome rozsiahla rekonštrukcia, počas ktorej boli realizované významné zlepšenia. Došlo k výmene strešnej krytiny, zatepleniu interiéru aj exteriéru, výmene starých okien a dverí. Kúpeľňa prešla kompletnou obnovou a v dome sú nové podlahy a stierky. Dôležitou súčasťou modernizácie je aj ústredné kúrenie, zabezpečované plynovým kotlom, ktorý rovnako slúži aj na ohrev vody.

Keďže v obci nie je zavedený plyn, na pozemku bol nainštalovaný 2600 litrový zásobník na plyn, z ktorého sa v dome zabezpečuje ústredné kúrenie, ohrev vody a varenie na plynovom sporáku. Týmto spôsobom nový majiteľ nemusí zabezpečovať tuhé palivo na zimu, na rozdiel od ostatných domácností v tejto lokalite.

Voda je privedená z miestneho vodovodu a pre potreby polievania je možné využiť vlastnú studňu. Odpad je smerovaný do žumpy. Obec Ubľa disponuje základnou a materskou školou, všeobecným lekárom pre deti aj dospelých, zubným lekárom, lekárňou, potravinami, pohostinstvom a poštou. Lokalita je známa nádhernou prírodou, ponúka výhľad na tmavú oblohu a nachádza sa v tesnej blízkosti Národného parku Poloniny.

Viac informácií nájdete na www.romantickechalupy.sk.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Snine

Inzerovaný rodinný dom v Snine v cene 89.000,- € je o 27.795 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Snine. Rozloha je o 319 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Snine.

Pozícia realitnej ponuky

89.000,- €
Cena nehnuteľnosti 33.000,- € 150.000,- €
1049 m²
Rozloha pozemku 629 m² 9071 m²
90 m²
Úžitková plocha 90 m² 340 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1049 m²
Úžitková plocha90 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288802300034 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.