Rodinný 3 izbový dom na 4, 5 árovom pozemku v prírodnej časti Gabčíkova

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Gabčíkovo
65 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom - Novostavba
165.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

61440x zobrazená v zozname / 4711x zobrazená detailne / 287x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka 3 izbový murovaný rodinný dom na 450 m2 rovinatom pozemku v krásnej lužnej prírode mesta Gabčíkovo. Dom sa predáva s kompletným vybavením sociálnymi zariadeniami , kuchyňou a elektrickým kúrením na kľúč Rekreačný dom je prízemný bungalov postavený z pórobetónu a zateplený tepelnou izoláciou. Dom má 65 m2 úžitkovú plochu a 9 m2 príjemnú krytú terasu. Dom má chodbu , priestranný obývací priestor s kuchynským kútom. V dome sú dve spálne, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou, samostatné WC s umývadlom a technická miestnosť. Kúrenie v dome je elektrické odporové doplnené kachľovou pecou na tuhé palivo. Pozemok je oplotený betónovým plotom s bránou pre auto a s bránkou pre chodcov. Súčasťou domu je ideálna záhradka. Dom je napojený na verejnú elektrickú sieť, vlastná studňa s pitnou vodou má dovedený rozvod vody do domu a kanalizácia je odvedená do vlastnej 8 m3 veľkej žumpy. V záhrade bude položený trávový koberec a v dome bude príprava na alarm , kamerový systém a osadenie klimatizácie . V okolí domu je nová oblasť s rekreačnými rodinnými domami a krásne prírodné lužné prostredie okolo ramien Dunaja.
Mesto Gabčíkovo je mesto s výbornou občianskou mestskou vybavenosťou a vo vzdialenosti 12 km je okresné mesto Dunajská Streda so známymi termálnymi kúpaliskami.
Energetický certifikát bude k dispozícii. Cena zahŕňa kompletný právny servis vrátane všetkých poplatkov. V prípade potreby Vám poradí náš finančný poradca.
Ak Vás ponuka zaujala, volajte č: , alebo ma kontaktujte mailom:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Gabčíkove

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Gabčíkove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-46...

Pozícia realitnej ponuky

165.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 1.590.000,- €
65 m²
Rozloha pozemku 48 m² 28500 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku65 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-46712 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny