Rekreačný areál (2034 m2) Hnilčík pri NP Slovenský raj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
Ulica.: Hnilčík
202 m²
2034 m²
predaj - Chata - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

2581x zobrazená v zozname / 187x zobrazená detailne / 187x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8276 - Ponúkame EXKLUZÍVNE INVESTIČNÚ PRÍLEŽITOSŤ - ZABEHNUTÝ MENŠÍ REKREAČNÝ AREÁL S DVOMI ZRUBOVÝMI DOMAMI situovanými v krásnom prírodnom prostredí v obci Hnilčík, cca 15 km od mesta Spišská Nová Ves, v susedstve Národného parku Slovenský raj. Areál s celkovou výmerou 2 034 m2 sa nachádza priamo pri lyžiarskom stredisku SKI Mraznica (200 metrov ku vleku).

Areál v známej rekreačnej obci s baníckou históriou vznikol s cieľom poskytnúť návštevníkom Spiša a NP Slovenský raj MODERNÝ ŠTANDARD UBYTOVACÍCH SLUŽIEB S DOSTATOČNÝM KOMFORTOM, PRIESTOROM A SÚKROMÍM NA ATRAKTÍVNOM MIESTE S BEZPROBLÉMOVÝM PRÍSTUPOM. V dvoch novostavbách z roku 2010 a 2014 bola vytvorená kapacita na ubytovanie SPOLU PRE 13 osôb (8 + 5 osôb), pričom okrem komfortného ubytovania sú k dispozícii ubytovaným hosťom aj vonkajší altánok so sedením, krb, ohnisko, hojdačky, detská preliezka a dostatok parkovacích miest vo vnútri areálu. Domy sa ponúkajú vrátane kompletného zariadenia a nábytku.

Moderné drevenice, kolaudované ako rodinné domy, sú konštrukčne riešené ako zrubové domy podľa systému firmy DREVODOM ORAVA. Domy majú napojenie na inžinierske siete - verejná el. sieť, obecný vodovod, kanalizácia je riešená žumpou. Vykurovanie je zabezpečené duálne: el. konvektormi s možnosťou regulácie na diaľku cez internet, v kúpeľniach sú riešené ako podlahové + konvektor. Druhým zdrojom tepla je vnútorný krb, resp. kachľová pec umiestnená na prízemí v spoločenskej miestnosti. Výhodou je aj vybavenie zabezpečovacím a kamerovým systémom.



AREÁL POSKYTUJE VYNIKAJÚCU PRÍLEŽITOSŤ NA PODNIKANIE - POSKYTOVANIE UBYTOVACÍCH SLUŽIEB POČAS CELÉHO ROKA. MOŽNOSŤ VYUŽIŤ A NADVIAZAŤ NA VYBUDOVANÝ BRAND-ZNAČKU, KNOW-HOW, MARKETING. Areál je ideálnym východiskovým bodom pre podnikanie výletov za turistikou do Národných parkov Slovenský raj a Vysoké Tatry, ale aj pre spoznávanie prírodných aj kultúrno-historických pamiatok Spiša (Dobšinská ľadová jaskyňa, Spišský hrad, najvyšší gotický oltár sveta v Levoči). Ponúka príležosť na vynikajúci relax počas celého roka - pešia turistika, cykloturistika, hubárčenie.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Spišskej Novej Vsi na ulici Hnilčík

Rozloha je o 128 metrov väčšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Spišskej Novej Vsi.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2034 m²
Zastavaná plocha185 m²
Úžitková plocha202 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8302 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.