Rekreačný dom vo Vysokých Tatrách vhodný aj na trvalé bývanie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Kežmarok
Lokalita.: Kežmarok
95 m²
308 m²
predaj - Chata - Novostavba
235.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2423x zobrazená v zozname / 245x zobrazená detailne / 245x zobrazená detailne tento mesiac

Murovaný rekreačný dom kolaudovaný v roku 2018. Momentálne využívaný na trvalé bývanie, ale lokalita túto nehnuteľnosť predurčuje na rekreačné využitie.
Dom má praktickú dispozíciu: v zádverí, vo vstupnej chodbe je menšia technická časť s práčkou a šatníkom, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Na prízemí sa ďalej nachádza denná časť tj. kuchyňa prepojená s obývačkou s krbom a dverami na slnečnú terasu orientovanú na juh a do prírody. Na 1. NP sú dve spálne a v strede medzi nimi je kúpeľňa s WC a vaňou. Obidve spálne majú svoj balkón. Nehnuteľnosť sa predáva čiastočne zariadená.

Pozemok na ktorom je nehnuteľnosť postavená má 308m2. Pozemok nie je oplotený, ale tá možnosť tu je. Parkovanie je pohodlné aj pre viac áut. Bezprostredný susedia sú chatári a jeden z rekreačných domov sa využíva na trvalé bývanie.

Dom je napojený na elektrinu, vodovod a septik. Vykurovaný je elektrickými konvektormi, alebo krbom ktorý je v obývačke. Kúpeľne majú podlahové kúrenie. Dom je zateplený. Náklady sú nízke. Elektrina cca 95€/mesačne, voda 8€/mesačne + internet od Kežmarského poskytovateľa internetových služieb.

Mlynčeky je pekná, čistá obec s kompletnou občiansku vybavenosťou. Z obce je možné absolvovať rôzne cyklotúry a výlety do okolitej prírody Vysokých Tatier. V obci sú dva lyžiarske vleky, rybníky. Okolité termálne pramene vo Vrbove a Poprade sú vhodné na šport a relax. Rastúci záujem turistov o túto obec podnietil občanov v obci o ubytovacie kapacity a služby.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

235.000,- €
Cena nehnuteľnosti 199.900,- € 600.000,- €
308 m²
Rozloha pozemku 308 m² 800 m²
95 m²
Úžitková plocha 95 m² 200 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku308 m²
Úžitková plocha95 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-5_289228190200 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.