REKREAČNÝ POZEMOK NA PODSUCHEJ 1570m2 S CELOROČNÝM MOBILNÝM DOMOM, AL

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ružomberok
Lokalita.: Ružomberok
1570 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Chata
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

14562x zobrazená v zozname / 1274x zobrazená detailne / 228x zobrazená detailne tento mesiac

V TUreality Vám ponúkame na predaj pozemok snov s celoročne obývateľným, zariadeným mobilným domom. Nachádza sa v rekreačnej oblasti 10km od Ružomberka smerom na Donovaly. Dom je plne vybavený, napojený na elektrinu a má žumpu. Voda do domu sa dá zabezpečiť vybudovaním studne - v dome jen potom k dispozícii sprcha, splachovacie WC aj drez v kuchyni. Domček je zateplený a zhotovený na celoročné využitie či už na rekreáciu, prenájom turistom alebo aj na vlastné bývanie. Nádherný, rozľahlý pozemok 1570m2 je z 2/3 rovinatý, zvyšok je svah končiaci lesíkom. Cez pozemok preteká horský potok, je tu vybudovaný malý rybník, posedenie, skalka.., ale aj parkovisko pre 3 vozidlá. K pozemku sa dostanete po asfaltovej ceste. Samotný dom anglického typu má ústredné kúrenie na plynový kotol + radiátory (P-B bomba), obývačku, kuchyňu, 2 spálne a 1 menšiu izbičku pre deti. Nachádza sa tu osobitne WC s oknom a sprchová miestnosť s oknom, ako aj kumbál na veci. K domu je veľká zastrešená terasa na posedenie pri grilovačke. Horský potok ponúka osvieženie, ale aj dostatok vody na zavlažovanie záhrady. Ním napájané jazierko (ca 5m3) umožňuje chovať ryby.
________________________________________________________________________________
Tento pozemok je možné kúpiť aj BEZ MOBILNÉHO DOMU. V takom prípade je cena pozemku 120000€ a dom odvezie majiteľ na vlastné náklady.
________________________________________________________________________________

Pre viac info kontaktujte: Eva Henoch Call:



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1570 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky