PREDANÝ !!!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Komárno
145 m²
600 m²
4
nie
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
269.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

38561x zobrazená v zozname / 1733x zobrazená detailne / 329x zobrazená detailne tento mesiac

Henrieta Sokolai, realitná maklérka pre Komárno a okolie, Vám ponúkam na predaj samostatne stojacu 4 izbovú novostavbu typu bungalov v Komárne.

Pozrite si profesionálnu 3D PREHLIADKU:



https://my.matterport.com/show/?m=d1GgXfx71GX
(skopírujte link do vyhľadávača)

Rodinný dom:



- Pozemok: 600 m²
- Úžitková plocha: 145 m²
- Terasa: 25 m²

Dispozícia domu:



Vstup do domu je riešený predsieňou so vstavanou skriňou, z ktorej sa vchádza priamo do priestrannej obývacej izby a kuchyne s jedálenským stolom, ktorý funguje ako centrum miestnosti.
Chodbou sa dostaneme do kúpeľne a tiež do troch samostatných spální. Súčasťou domu je aj technická miestnosť. Vybavenie technickej miestnosti: plynový kondenzačný kotol na kúrenie a ohrev vody, práčka, sušička a vstavaná skriňa.
- Kuchyňa : kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi ( mikrovlnka, el. rúra, umývačka riadu, varná doska - sklo keramická, digestor, chladnička s mrazničkou), jedálenský stôl so stoličkami
- Obývačka : pracovný stôl, sedacia súprava, konferenčný stolík, skrinka pod televízor, televízor
- Izby : pracovné stoly, 2 x posteľ, 1 x manželská posteľ, 3 x vstavané skrine, televízory
- Kúpeľňa : kúpeľňový nábytok, 1 x umývadlo, sprchovací kút, vaňa, toaleta zn. GEBERIT

Technický stav:



Dom bol postavený a skolaudovaný v roku 2018. Má sedlovú strechu - strecha izolovaná, škridla. Stavebný materiál : tehla 30 cm, zateplenie polystyrénom 25 cm, sadrokartónové úpravy stropov. V dome je podlahové kúrenie a v izbách radiátory. Laminátové podlahy položené vo vstupnej chodbe, kuchyni, obývačke aj v izbách kúpeľni, ostatné - dlažba. Okná - plastové ( trojsklo). Steny - stierka. Pozemok oplotený betónovým plotom.

Lokalita:



Bývanie v Komárne ponúka bezstarostný komfort a pokoj od ruchu veľkomesta. Komárno zabezpečuje kompletnú občiansku vybavenosť v podobe služieb, obchodov, reštaurácií, kaviarní, trhoviska, bánk, pošty, posilňovní a tiež materských škôl, základnej školy, základnej umeleckej školy, futbalového ihriska, ktoré ocenia najmä rodiny s deťmi. Kúsok od rodinného domu sa navyše nachádza cyklotrasa vedúca popri čarovnej prírode a rieky Dunaj. Prostredie predstavuje výbornú lokalitu na výlety do prírody alebo rybolov.

Názor makléra:



Rodinný dom predstavuje jedinečnú ponuku aj pre náročných klientov. Interiér zaujme svojou praktickosťou a dobrým dispozičným riešením predeľujúcim dennú a nočnú časť domu. Charizmatický a udržiavaný exteriér rozhodne uspokojí potreby záhradkárov, ale tiež milovníkov voľnočasových aktivít, ktorí ocenia murovaný bazén v záhrade. Bonusom nehnuteľnosti je tiež status relatívnej novostavby vďaka kolaudácii, ktorá prebehla v roku 2018. Výhodou je aj veľké množstvo úložného priestoru, ktoré zabezpečujú vstavané skrine ...
Rodinný dom sa predáva s kompletným zariadením !!! Nechajte sa očariť týmto úžasným rodinným domom a získajte svoje vysnívané bývanie!

CENA : 275 000,-EUR DOHODA MOŽNÁ !!



V cene je zahrnuté:

Provízia realitnej kancelárie a právny servis – vypracovanie rezervačnej zmluvy a kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy.

Nezmeškajte túto príležitosť a kontaktujte ma ešte dnes!

Henrieta Sokolai



www.henrieta-sokolai.sk

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Komárne

Inzerovaný rodinný dom v Komárne v cene 269.000,- € je o 53.283 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Komárne. Rozloha je o 60 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Komárne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Komárne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-19...

Pozícia realitnej ponuky

269.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.900,- € 499.000,- €
600 m²
Rozloha pozemku 49 m² 5755 m²
145 m²
Zastavaná plocha 42 m² 1057 m²
600 m²
Celková rozloha 80 m² 5620 m²
145 m²
Úžitková plocha 35 m² 600 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku600 m²
Zastavaná plocha145 m²
Celková rozloha600 m²
Úžitková plocha145 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Internetwifi
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátB
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-19-654 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny