Rodinný dom v Kečove

Štát.: Slovensko
Mesto.: Rožňava
Lokalita.: Kečovo
Ulica.: Kečovo
451 m²
637 m²
2
5
áno
pôvodný
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
83.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

2066x zobrazená v zozname / 279x zobrazená detailne / 279x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Kečovo. Rozloha pozemku 637 m2 z toho dom je 186 m2 a zastavaná plocha a nádvorie 451 m2. V spodnej časti domu sa nachádza kuchyňa, 1 izba, dve pivnice a technická miestnosť. Na prvom poschodí sa nachádzajú 3 izby, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, WC a chodba. Na druhom poschodí domu sa nachádzajú 2 izby s balkónom, 2 x podkrovie a chodba.

Dom je v pôvodnom veľmi dobrom stave. Čiastočná rekonštrukcia zahŕňa zavedenie plynu. Spôsob kúrenia: plyn/kotol, Odpadové vody: žumpa, Voda: obecný vodovod. V zadnej časti pozemku sa nachádza dreváreň, dielňa, garáž s montážnou jamou a záhrada. Dom sa nachádza v zastavanej časti obce v tichej lokalite. V dedine je pokrytie signálom Telekom 4G (100 Mb/s) a Regiotel optikou s rýchlosťou 1000/100 Mb/s.

Okolie - je turisticky atraktívne miesto v rámci Slovenského krasu. Obec Kečovo sa nachádza 3 km od jaskyne Domica, ktorá patrí medzi najkrajšie kvapľové jaskyne v Európe s unikátnou možnosťou plavby v podzemí. V rámci jaskýň Slovenského a Aggtelekského krasu je zaradená do svetového prírodného dedičstva.

Viac informácií u makléra. Zabezpečujeme kompletný hypotekárny servis, právny servis, daňové poradenstvo, vyhotovenie znaleckého posudku.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku637 m²
Zastavaná plocha451 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Stavpôvodný
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaseptik
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 1
Garážáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Klimatizácianie
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta