Rodinný dom vhodný na bývanie ako aj na rekreáciu na pozemku 2.417m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Vydrná
Ulica.: Vydrná
47 m²
2417 m²
áno
pôvodný
studňa
nie
230/400V
žumpa
predaj - Chata
77.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1541x zobrazená v zozname / 194x zobrazená detailne / 194x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj rodinný dom so súpisným číslom so zastavanou plochou 47 m2 na pozemku o rozlohe 2.417 m2 v rekreačnej oblasti Vydrná. Nehnuteľnosť je situovaná hneď vedľa lesa v krásnom, zelenom a kľudnom prostredí, vizuálne z každej strany oddelená stromami od cesty. Materiál stavby tehla.

Na pozemku sa nachádza garáž spolu s pivnicou, ktorá bola vybudovaná v roku 2010. Je tu dotiahnutá elektrina, voda a vybudovaný komín s prípravou na krb. Je vystavaná tak, aby bolo možné nad garáž nadstaviť chatu. Taktiež sa tu nachádza pekný drevený altánok spolu so zabudovaným karavanom, ktorý slúžil pre hostí, v altánku je taktiež sprchový kút a kuchynka.

Dispozícia domu: vstupná chodba, WC spojené s kúpeľňou, kuchyňa a spálňa. Dom je v pôvodnom stave (vymenené plastové okná), vhodný na kompletnú rekonštrukciu prípadne na zbúranie a stavbu nového domu. Je napojený na vodu, elektrinu. Voda je taktiež dovedená do pivnice a do altánku.

IS na pozemku: nový vybudovaný elektrický stĺp s novou elektrickou skriňou a poistkami, voda vlastná výdatná studňa s novým ponorným čerpadlom, odpad je nutné riešiť žumpou, prípadne ČOV. Plyn nie je v oblasti.

Od hlavnej cesty vedie na pozemok lávka pre chodcov, pod ktorou sa nachádza vybudovaný vodopád.

Rodinný dom sa predáva čiastočne vyprataný, ako vidíte na foto. V okolí RD sa nachádza iba jeden priamy sused, čo zaručuje pokojné bývanie.

Tichá lokalita vhodná na celoročné bývanie, alebo na rekreáciu spojenú s oddychom a záhradkárčením. Prístup je po asfaltovej ceste s napojením sa na nespevnenú cestu ku domu. Parkovanie je priamo na pozemku, prípadne pred pozemkom je vybudovaná odstavná plocha na parkovanie 3 osobných áut. Pozemok je kompletne oplotený a na pozemku sa nachádzajú rodiace ovocné stromy a okrasné kvety a kry. Kúpou je ihneď voľný!

Vydrná je obľúbená turistami nielen v lete, ale aj v zime, nakoľko ponúkajú množstvo voľnočasových aktivít s dvojicou lyžiarskych areálov (Čertov, Kohútka) bežeckými traťami, cyklotrasami a množstvom viac a menej náročných chodníkov do okolitých pohorí. Zo športových aktivít je tu obľúbená pešia turistika, cykloturistika, lyžovanie a adrenalínové športy.

V prípade že Vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať na tel. číslo alebo na mail

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2417 m²
Zastavaná plocha47 m²
Celková rozloha47 m²
Úžitková plocha47 m²
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Energetický certifikátnie
Oknáplastové
Terénmierny svah