Rodinný dom - výhodne!

Štát.: Maďarsko
Mesto.: Jánoshalma
Lokalita.: Abaujvár
80 m²
2183 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
34.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

19853x zobrazená v zozname / 10x zobrazená detailne / 1x zobrazená detailne tento mesiac

BROKER-REAL realitná kancelária ponúka na predaj Rodinný dom 2 izbový, Abaujvár- Maďarsko. Obec sa nachádza 3km od hraní . Hlavnú stavbu tvorí zachovalý vidiecky dom z kameňa. Pozemok je v tvare obdlžníka, celý oplotený, prístup na pozemok z asfaltovej komunikácie pozemok sa skladá: predná kvetinová záhradka, dvor a záhrada s ovocným sadom.. Voľný ihneď, predáva sa bez zariadenia. Bez ťarhy.

Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke...broker-real.sk ID 575

Plochy: Pozemok 2183 m2, zastavaná plocha 90 m2, úžitková 80 m2

Technický popis: Konštrukcia objektu: kameň. Podlaha: dlažba , drevo. Steny: omietky. Vonkajšia omietka: fasádna omietka. Okná:pôvodné drevené. Strecha je škridla. Priestor pod strechou je v súčastnosti využívaný na povalu. Na pozemku a v dome je obecný vodovod, elektrická prípojka vedená vzduchom, plynová prípojka na zemný plyn je v dome, kanalizácia žumpa. Na pozemku je kopaná studňa s pitmou vodou Kúrenie kotlami na plyn a tuhé palivo. Ohrev teplej vody: elektrický bojler v kúpelni. Stav objektu: Zachovalá nehnuteľnosť vhodná na bývanie. Voľná po dohode, predáva sa bez zariadenia.

Popis miestností: Vstupnými dverami sa dostaneme do prvej izby z ktorej sa potom dostaneme do ďalšej izby a kuchyne. Z kuchyne,ktorá má vlastný vstup sa dostaneme do kúpelne a WC. Za domom sa nachádza veľká komora a garáž. Na pozemku sa nachádzajú aj hospodárske miestnosti.

Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa štandardné poplatky : kúpna zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvného právnika na Slovensku a v Maďarsku, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov. Ak neovládate reč slovom a písmom, zabezpečíme Vám oficiálne tlmočenie pred úradmi. Ďalšie informácie a termín obhliadky si dohodnite na zákazníckej linke: +

Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2183 m²
Zastavaná plocha90 m²
Celková rozloha2183 m²
Úžitková plocha80 m²
Poschodieneuvedené
Statusaktívne
Parkovanieáno