Slnečná chata s výhľadom, vlastným pozemkom, elektrinou a vodou v hors

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Rajecká Lesná
91 m²
411 m²
predaj - Chata
175.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

578x zobrazená v zozname / 71x zobrazená detailne / 71x zobrazená detailne tento mesiac

Chata má vynikajúcu dispozíciu v rámci lokality. Nachádza sa približne 3,5 km za obcou Rajecká Lesná v rekreačnej oblasti Žiar. Príjazd na chatu je možný bežným osobným autom po spevnenej ceste.
Jedná sa o skoro poslednú chatu v tejto chatovej osade. Je odklonená od hlavného chodníka, takže pobyt na chate zaručuje kľud a súkromie. Nachádza sa pri potôčiku, je slnečná. Z chaty sú krásne výhľady. Ako jedna z mála chát v tejto lokalite, táto má vlastný pozemok s rozlohou 411m2.

Chata bola stavaná v rokoch 1970-1973 napojená je na elektrinu, žumpu a vodu z miestneho zdroja. Vykurovaná je krbom s prieduchmi do podkrovia. Základy chaty sú betónové. V týchto priestoroch je skladovací priestor. Na prvom poschodí sa nachádza denná časť - spoločenská miestnosť s krbom, kuchynský kút, kúpeľňa s WC, skladovací priestor. Súčasťou tohto podlažia je aj veľká slnečná terasa (zastrešená v r.2016), ktorá sa v nepriaznivom počasí uzatvára priehľadnou fóliou z PVC. V podkroví chaty sú dve spálne.
Chata pôsobí veľmi príjemným dojmom. Je čistá, v pôvodnom no dobrom technickom stave. Ideálna pre rodinu s deťmi, ktoré sa môžu celé leto hrať v potôčiku pri chate. Najbližší obchod je v obci Rajecká Lesná. Otvorený je 7 dní v týždni. V blízkosti chaty sa nachádza aj horská chata Žiar, ktorá „cez okienečko v hostinci ponúkne okoloidúcim hosťom ich špeciality“

Okrem turistov láka obec svojich návštevníkov aj na unikátny Slovenský betlehem a Baziliku Narodenia Panny Márie so sochou Frivaldskej Panny Márie zo 16. storočia. Frivald je významným pútnickým miestom, čomu slúž aj kalvária s krížovou cestou. Zaujímavosťou obce je, že centrom príjmania vianočnej pošty pre Ježiška.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Rajeckej Lesnej

Inzerovaný chatu v Rajeckej Lesnej v cene 175.000,- € má priemernú cenu chaty a chalupy v Rajeckej Lesnej. Rozloha má priemernú rozlohu chaty a chalupy v Rajeckej Lesnej.

Pozícia realitnej ponuky

175.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.900,- € 175.000,- €
411 m²
Rozloha pozemku 27 m² 971 m²
91 m²
Úžitková plocha 25 m² 200 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku411 m²
Úžitková plocha91 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-289122393512 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.