Štúdio, Apartmán Sunny Beach, Bulharsko

Štát.: Bulharsko
Mesto.: Nesebyr
Lokalita.:
34 m²
5
prízemie
1
predaj - Rekreačný apartmán
53.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2044x zobrazená v zozname / 378x zobrazená detailne / 378x zobrazená detailne tento mesiac

Štúdio s výhľadom na bazén v paláci Izida na Slnečnom pobreží
Štúdio na predaj, ktoré sa nachádza na prízemí v paláci Izida, Slnečné pobrežie. Izida Palace zdieľa rovnaké územie s Izida Palace 2 a má výbornú polohu - je blízko pláže, reštaurácií, obchodov, pekárne, autobusovej zastávky a je obklopený zeleňou. Majitelia v Izida Palace využívajú 2 bazény, krytý bazén, SPA centrum s jacuzzi (v Izida Palace 1), sprchy a rekreačnú zónu a parný kúpeľ, masáže, priestor na grilovanie atď. Využívanie parného kúpeľa, fínskej sauny s himalájskou soľou, infrasauna, šokové vedro, relaxačná zóna s lehátkami v SPA centre je zahrnutá v udržiavacom poplatku a pre majiteľov je zdarma v čase od 9:00-11:00 a 16:00-18:00 hod. Areál je otvorený po celý rok a ponúka komfort a luxus za prijateľné ceny!
Štúdio je vo výbornom stave a dá sa rozdeliť a prerobiť na kompaktný 1-izbový byt. Má celkovú výmeru 33,81 m2. a pozostáva z obývacej izby s priestorom na spanie, balkóna s výhľadom na bazén a kúpeľne so sprchovacím kútom, WC a umývadlom. Byt je s klimatizáciou na teplý a studený vzduch a predáva sa zariadený a vybavený tak, ako je na fotkách.
Pri vycestovaní na obhliadku tam je záloha 500 euro.Máme tam kolegyňu ktorá Vás vyzdvihne na letisku,ubytuje a prevedie obhliadkami.V cene zalohy je ubytovanie na tri noci a odvozy z letiska.Bližšie informácie na t.č. kontakt Zsolt Lebó

Služby a vybavenie v IZIDA Palace, Sunny Beach:


- Krytý vyhrievaný bazén
- 2 vonkajšie bazény
- vonkajší detský bazén
- Jacuzzi v bazéne
- slnečníky a salóniky
- SPA centrum s jacuzzi, sprchami a rekreačnou oblasťou a parným kúpeľom
- Lobby bar a spoločné priestory s jedinečným dizajnom interiéru
- futbalové ihrisko (25,6 m x 11 m = 281 m ²) v parku pri areáli
- Tenisové kurty (24 m x 11 m = 264 m²) v parku pri komplexe
- Opekačka
- Ihrisko
- Krásna záhrada s fontánami, altánkom a miestom na rekreáciu
- Parkovisko
- 24 hodinová celoročná strážna služba a video monitoring areálu
- správa a údržba nehnuteľností
Ročný udržiavací poplatok – 642,39 eur a ročný fond opráv – 37,15 eur.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha34 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí5
Počet izieb1
Statusaktívne