Štýlový rodinný dom za výhodnú cenu v obci Bohdanovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Bohdanovce nad Trnavou
Ulica.: Bohdanovce nad Trnavou
130 m²
458 m²
3
studňa a vodovod
áno
230V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

127x zobrazená v zozname / 58x zobrazená detailne / 58x zobrazená detailne tento mesiac

reality BIČIAR ponúka na predaj štýlový, energeticky úsporný rodinný dom v obci Bohdanovce nad Trnavou.

LOKALITA


Nehnuteľnosť sa nachádza len 7 km od krajského mesta Trnava v tichej a pokojnej ulici v obci Bohdanovce nad Trnavou, ktorá svojim obyvateľom ponúka širokú občiansku vybavenosť ako je Základná škola, Materská škola, knižnica, futbalové ihrisko, pošta, predajňa potravín, pohostinstvo.

NEHNUTEĽNOSŤ


Precízne postavený, čiastočne podpivničený rodinný dom s dispozíciou troch izieb stojaci na mierne svahovitom pozemku o rozlohe 458 m2 bol skolaudovaný v roku 2015. Na prízemí domu o úžitkovej ploche 100 m2 sa nachádza vstupná chodba, priestranná obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom. Dominantou obývacej izby je francúzsky krb s prieduchmi do všetkých izieb, ktoré zabezpečujú príjemné teplo nielen na prízemí, ale i v podkroví. Kuchynská linka z masívu je vybavená kvalitnými vstavanými spotrebičmi. Francúzske okno poskytuje dostatok svetla a výhľad na krásne upravenú záhradu. Na chodbe sa nachádza kúpeľňa s murovanou vaňou, toaletou a vyhrievanou podlahou, ako i ďalšia samostatná toaleta. V prednej časti domu s výhľadom do ulice je spálňa a detská izba. Z obývacej izby je vstup do podkrovia s tromi miestnosťami, s predprípravou na kúpeľňu so všetkými rozvodmi. Strešné okná sú drevené. Tento priestor je pripravený na dobudovanie ďalších podkrovných izieb podľa vkusu a potrieb nového majiteľa. V suteréne domu o rozlohe 30 m2 sa nachádza viacúčelová miestnosť, v ktorej je uzavretý úložný priestor na potraviny, dômyselne zriadená domáca dielňa, infra sauna, samostatná toaleta. Vykurovanie domu je zabezpečené kondenzačným kotlom so zásobníkom teplej vody a krbom. Pitná a úžitková voda je pripojená na obecný vodovod ako i na vlastnú studňu. Celý dom je kvalitne zateplený, čo poskytuje nemalú úsporu energetických nákladov. V roku 2021 bola dokončená fasáda domu, ploty a vybudované tri parkovacie miesta zo zámkovej dlažby. Za domom sa nachádza drevený domček, altánok s útulným sedením a úplne novou pieckou na chlieb a pizzu a prístrešok na drevo. Potreby detí uspokojí detské ihrisko a majitelia domu sa môžu realizovať v šikovnej úžitkovej záhrade, kde sa nachádzajú i dve jablone a čerešňa. Vstup na pozemok je i zo zadnej časti záhrady cez veľkú kovovú bránu. Nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete. Tento výnimočný a útulný dom je pre vás pripravený priamo k nasťahovaniu a môžete si ihneď užívať jeho príjemnú atmosféru a pohodlie.


DISPOZIČNE DOM POZOSTÁVA :


- vstupná chodba
- kúpeľňa s vaňou a toaletou
- samostatná toaleta
- kuchyňa s jedálňou a obývacou izbou
- dve samostatné izby
- suterén so saunou, úložným priestorom a dielňou
- podkrovie so širokými možnosťami využitia

BENEFITY :


- pokojné bývanie na vidieku
- dokonalé súkromie v tichej ulici
- blízka dostupnosť krajského mesta
- pripravený k nasťahovaniu

CENA


Cenu Vám poskytneme na vyžiadanie v našej realitnej kancelárii na telefónnom čísle . Postaráme sa o kompletný realitný a právny servis, vrátane zmlúv, preberacieho protokolu až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti. Rovnako Vám radi pomôžeme s vybavením hypotekárneho úveru a zabezpečením znaleckého posudku.

Zavolajte ešte dnes na a rezervujte si termín obhliadky!

Dananaiová - maklér reality Bičiar


Naša realitná kancelária je členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bohdanovciach nad Trnavou

Rozloha je o 8 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Bohdanovciach nad Trnavou. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 rodinných domov v Bohdanovciach nad Trnavou. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku458 m²
Celková rozloha458 m²
Úžitková plocha130 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-818876 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.