TOP ponuka_4-izbový bungalov v Novej Dedinke v lokalite Lastovičky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Nová Dedinka
Ulica.: Žltá
109 m²
520 m²
1
4
verejný vodovod
nie
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
359.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4289x zobrazená v zozname / 237x zobrazená detailne / 237x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj novostavbu 4-izbového samostatne stojaceho rodinného domu-bungalov vo vyššom štandarde v lokalite "Lastovičky" v Novej Dedinke na ul.Žltá. Zastavaná plocha domu je 129m2 (vrátane terasy), úžitková plocha 109m2 a celková výmera pozemku 520m2. Cena rodinného domu vrátane zabudovaného interiérového a exteriérového vybavenia je 359.000.-EUR

Popis domu:


Rodinný dom pozostáva zo zádveria a chodby, otvorenej obývacej izby prepojenej s kuchyňou, špajzou, troch spální, kúpeľne vybavenej vaňou, sprchovacím kútom a dvoma umývadlami, samostatným WC s umývadlom a technickou miestnosťou. Priestranná prestrešená terasa je benefitom domu. K vyššiemu štandardu domu patrí nie len vybavenie interiéru ale taktiež kompletne dokončený exteriér – prestrešenie parkovacích státí, záhradný domček, sadová úprava-zeleň a tiež oplotenie pozemku vrátane automatickej brány a bránky.

Interiérové vybavenie:


Kuchynská linka s LED osvetlením vyrobená na mieru je vybavená vstavanými spotrebičmi Bosch (varná doska 80cm, el.rúra, chladnička, umývačka riadu),digestorom, Franke drezom a batériu. Ku kuchyni prislúcha špajza. V obývacej izbe je umiestnená klimatizačná jednotka Mitsubishi (5.8kW chladenie / 5.8kW vykurovanie). V kúpeľni je veľká vaňa170cm aj sprchovací kút, kvalitná sanita - dvoj umývadlo s úložnou skrinkou a zrkadlom s LED osvetlením, batérie hansgrohe (taktiež vo wc). Z ďalšieho technického vybavenia domu treba spomenúť okenné horizontálne a vertikálne žalúzie K-Systém a sieťky proti hmyzu. Povrchová úprava podláh v dome je laminátová podlaha v izbách, v kúpeľni a na samostatnej toalete dlažba. V každej miestnosti je zriadená prípojka na internet a tv cez optický kábel (T-com). Z chodby je vstup do podkrovia kde sa nachádza úložný priestor o ploche 10-15m2.
Vykurovanie rodinného domu je podlahové zabezpečené el. odporovými káblami s reguláciou teploty v každej miestnosti. Ohrev teplej vody obehovým čerpadlom. V celom dome je LED osvetlenie ktoré je možné ovládať aj cez telefón.
Kuchynská linka vrátane spotrebičov a taktiež ostatné zabudované zariadenie domu, ako veľká vstavaná skriňa 320cm v jednej zo spální, zabudovaná skriňa na chodbe, skrinka pod TV na mieru a drevená lamelová stena za TV, zostávajú v dome ako súčasť jeho interiérového vybavenia.

Technický popis domu a jeho exteriérové vybavenie:
Dom je postavený z pálenej tehly o hr. stien 38cm a zateplený 15cm eps. Okná sú plastové s izolačným trojsklom, vchodové dvere hliníkové, krytina pálená škridla. Pozemok je oplotený. Murované oplotenie z prednej strany domu je z tvárnic ABW. Pozemok uzatvára hliníková el. posuvná brána a bránička značky Alumix v antracitovej farbe. Prístrešok na autá je zladený s bránou a celým domom je prekrytý lexanom a vybavený LED osvetlením. Dom je vybavený taktiež bezdrôtovým kamerovým systémom.
Vybavenie exteriéru predstavuje priestranná terasa za domom pojednaná veľkoformátovými betónovými dlaždicami 80x80x5cm ABW a záhradný domček Gardeon - 4x3m s izolovanou strechou, LED osvetlením a 380V zásuvkou. V záhrade sú dokončené kompletné sadové úpravy. Okrem trávnika a okrasných kríkov sú vysadené aj ovocné stromy (3x vinič, 1x čerešňa, 1x marhuľa, 1x slivka, 1x jabloň).
Zvody trativodov sú zaústené do zbernej nádoby na dažďovú vodu (3m3), v záhrade je nainštalovaný zavlažovací systém Hunter a do vybavenia patrí taktiež pieskovisko a trampolína.
Rodinný dom je napojený na verejný vodovod a dočasne na na žumpu 12m3, pričom je zrealizovaná príprava na pripojenie verejnej kanalizácie. Verejná kanalizácia by mala byť uvedená do užívania v priebehu roka 2024.

Lokalita:


Lokalita Lastovičky sa nachádza na začiatku obce Nová Dedinka a je vzdialená cca 20 km od Bratislavy a 5 km od Senca. Obec Nová Dedinka má dobrú občiansku vybavenosť, nachádza sa tu materská škola (štátna aj súkromná), základná škola (9-roč.),ktorá v tomto čase prechádza významnou obnovou, taktiež knižnica, pošta, čerpacia stanica, rôzne služby a priestor pre voľnočasové aktivity, detské ihriská ako aj viacero reštauračných zariadení, veterinárna ambulancia, detský pediater, všeobecný lekár, lekáreň, park a jazierko. Milovníkov športu určite poteší fitness centrum a športovo-rekreačný areál, taktiež cyklochodník.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Novej Dedinke na ulici Žltá

Inzerovaný rodinný dom na ulici Žltá v Novej Dedinke v cene 359.000,- € je o 90.028 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Novej Dedinke. Rozloha je o 33 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Novej Dedinke. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Novej Dedinke. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-TH...

Pozícia realitnej ponuky

359.000,- €
Cena nehnuteľnosti 56.990,- € 1.250.000,- €
520 m²
Rozloha pozemku 77 m² 15341 m²
129 m²
Zastavaná plocha 42 m² 756 m²
129 m²
Celková rozloha 70 m² 7600 m²
109 m²
Úžitková plocha 1 m² 100121 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku520 m²
Zastavaná plocha129 m²
Celková rozloha129 m²
Úžitková plocha109 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-TH-22 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.