Trojizbový dom s hospodárskymi budovami v kľudnej dedinke Nová Vieska

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
100 m²
1183 m²
predaj - Rodinný dom
68.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3236x zobrazená v zozname / 471x zobrazená detailne / 251x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte kľudné miesto na dedine pre Vaše bývanie alebo na chalupárčenie?

Tento trojizbový rodinný dom sa nachádza v malebnej obci Nová Vieska.
Stojí na rovinatom pozemku s celkovou rozlohou vyše 1100 m2, na ktorom sa nachádzajú aj hospodárske budovy - letná kuchynka so špajzou, kotolňa, garáž, skladové miestnosti a chlievy na chov hospodárskych zvierat.

Jednopodlažný dom z rokoch 1970 bol postavený z pálenej tehly. Pozostáva z troch neprechodných izieb, jedálne, kuchynského kútu, kúpelne a predsiene s chodbou. Pod domom sa nachádza pivnica, ktorá má ideálnu teplotu na skladovanie ovocia a zeleniny.
V roku 2014 boli na dome vymenené okná na plastové a kúpeľňa prebehla kompletnou rekonštrukciou.
Zvyšná časť domu je síce pôvodná, ale zachovalá, všetko je funkčné, preto je pre nenáročných ihneď obývateľný.

Do domu je zavedená elektrina, plynovod a voda z obecného vodovodu. Odpady sú riešené žumpou a kúrenie je ústredné, k dispozícií je plynový kotol ako aj kotol na tuhé palivo, ktoré je možné kombinovať.

Na pozemku sa tiež nachádza pôvodná kopaná studňa, ktorá slúži na polievanie záhrady. Kvalita pôdy v záhrade je veľmi dobrá, úrodná čierna zemina, ktorá je ideálna na pestovanie.
Na pozemku rastú rôzne druhy ovocných stromov a kríkov, ako je višňa, hruška, slivka, jablone, broskyňa, ríbezle, maliny, atď.

Ak túžite po domčeku v kľudnom prostredí blízko prírody, okolie Vás osloví taktiež. Prírodná rezervácia Parížske močiare aj s rybníkom a náučným chodníkom, po ktorom sa dostanete až do susednej dediny Gbelce, je ideálnym miestom na trávenie voľného času v prírode.

Región je známy množstvom termálnych prameňov, len 20 km je vzdialené najväčšie termálne kúpalisko Vadaš v Štúrove. Kde nájdete aj hraničný priechod do historického maďarského mesta Ostrihom a len kúsok od mesta sa rozprestiera najjužnejšie slovenské pohorie Burdov, kde nájdete množstvo turistických trás. Nemôžem vynechať spomenúť medzinárodnú cyklotrasu Eurovelo 6, ktorá popri Dunaji vedia až po Čierne more. Ďalšie možnosti na výlety sú kúsok za hranicami, hlavné mesto Maďarska, Budapešť je od obce vzdialený len ... km.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1183 m²
Úžitková plocha100 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky