Útulná chalupa v horskej v obci Úhorná

Štát.: Slovensko
Mesto.: Gelnica
Lokalita.: Úhorná
160 m²
1014 m²
predaj - Rodinný dom
112.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

896x zobrazená v zozname / 92x zobrazená detailne / 92x zobrazená detailne tento mesiac

Chalupa, ktorá je bez nutných investícií, sa nachádza na okraji tichej horskej obce Úhorná v srdci Volovských vrchov. Je situovaná síce pod strmým svahovitým, avšak o to krajším pozemkom s príjemným výhľadom na okolie. Samotná chalupa pozostáva z prízemného podlažia a podkrovia. Na prízemí sa nachádza vstupná predsieň, veľká obývacia hala s kachľovým krbom, kuchyňa, predná izba, kúpeľňa, toaleta, technická miestnosť a špajza. V podkroví sa nachádzajú tri izby, chodba, a jedna miestnosť s možným využitím na ďalšiu kúpeľňu či šatník. Na dvore sa nachádza garáž s drevárňou a vo svahu pivnica. Za dvorom je upravený svah kamenným múrom, kde je v medzistupni terasa s vonkajším krbom na opekanie a nad múrom pokračuje svahovitá záhrada s pekným výhľadom. Nehnuteľnosť je ideálna na chalupárčenie v krásnom horskom prostredí obce Úhorná, s možnosťou kúpania v neďalekom Úhornianskom jazere.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Úhornej

Inzerovaný rodinný dom v Úhornej v cene 112.000,- € má priemernú cenu rodinného domu v Úhornej. Rozloha má priemernú rozlohu rodinného domu v Úhornej.

Pozícia realitnej ponuky

112.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.900,- € 485.000,- €
1014 m²
Rozloha pozemku 379 m² 3205 m²
160 m²
Úžitková plocha 57 m² 182 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1014 m²
Úžitková plocha160 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-289250690795 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.