Útulná chalupa v malebnom prostredí Podpoľania

Štát.: Slovensko
Mesto.: Detva
Lokalita.: Korytárky
80 m²
2117 m²
predaj - Chata
194.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

887x zobrazená v zozname / 69x zobrazená detailne / 69x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj útulnú chalupu nad obcou Korytárky.
Chalupa je podkrovná a leží na rovinatom pozemku pod svahom, obklopená lúkami a lesom o celkovej výmere pozemku 2117 m2. Sprístupnená je obecnou komunikáciou , posledný úsek asi 100 m lúčna cesta.
Postavená bola niekedy v 30 –tych rokoch a prešla kompletnou rekonštrukciou.
Je postavená z nepálenej tehly, má zavedenú elektrinu, vodu z obecnej studne ( zimu sa odstaví) odpady sú vyvedené do septika. Vykurovanie zabezpečuje teplovodný kozub , možnosť kombinovať s lokálnymi telesami na drevo v kuchynskej časti a v jedálni.
Dispozícia : - prízemie tvorí chodba s kuchynským kútikom, obývačka, jedáleň
- podkrovie tvoria 2 spálne jedna disponuje lodžiou
Na vkusne upravenom dvore stojí okrem chalupy aj ďalšia murovaná stavba a altánok .
Stavba je postavená z tehál, je s kúpeľňou a WC momentálne slúžiaca ako dreváreň . Je podpivničená a má podkrovie, ktoré možno zobytniť – vzniknú 2 chalupy na jednom dvore, čo možno využiť na užívanie pre väčšiu rodinu prípadne aj na poskytovanie ubytovania. Pri tejto stavbe je skleník, a zeleninová záhradka.
Altánok bol prerobený s bývalej hospodárskej budovy. Je napojený na vodu, Disponuje sporákom na pevné palivo, grilom a pecou na pečenie chleba či pizze. Má uzatvoriteľné okná a dvere.
Nad dvorom je záhrada, ovocný sad, (slivka, jabloň, vinič, hruška) a skalka s ozdobnými a liečivými bylinami.
Nehnuteľnosť pôsobí veľmi príjemne, je posadená v krásnom prostredí. V blízkosti sú len 2 stavby , z ktorých jedna nie je užívaná ako trvalé bývanie. Ideálna na rekreačné využitie. Okolik poskytuje široké možnosti turistiky, cykloturistiky, lyžovania ( Košútka, Látky). V neďalekej Hriňovej je novovybudované letné kúpalisko, v okolitých lesoch možnosť hubárčenia V širšom okolí vodná nádrž Ružiná, welness stredisko s možnosťou jazdenia na koňoch vo Vígľaši.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Korytárkách

Inzerovaný chatu v Korytárkách v cene 194.000,- € je o 62.223 € drahší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Korytárkách. Rozloha je o 679 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Korytárkách.

Pozícia realitnej ponuky

194.000,- €
Cena nehnuteľnosti 27.500,- € 210.000,- €
2117 m²
Rozloha pozemku 100 m² 8294 m²
80 m²
Úžitková plocha 70 m² 110 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2117 m²
Úžitková plocha80 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288786351852 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.