Útulná chalupa v romantickom prostredí lazov pri Divíne

Štát.: Slovensko
Mesto.: Lučenec
Lokalita.: Lučenec
45 m²
399 m²
predaj - Chata
85.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2324x zobrazená v zozname / 343x zobrazená detailne / 343x zobrazená detailne tento mesiac

Len u nás ponúkame útulnú chalupu uprostred krásnej prírody Divínskych lazov. Vedie k nej miestami spevnená prevažne lesná cesta, je nutné vozidlo 4x4. Chalupa je súčasťou bývalého gazdovského dvora, ktorý tvorí aj pôvodný kamenný dom a čiastočne prerobená hospodárska budova. Všetky stavby sú z kameňa. Chalupa prešla rekonštrukciou v podobe výmeny IS, vybudovania kúpelne s WC, výmeny strechy vrátanie latovania a krovov, nových stien, podláh, hliníkových okien a dverí. Má 2 samostatné vstupy. Vchodom zospodu sa dostaneme do kúpelne s WC a do pivnice. Terasou z bočnej strany domu do otvorenej priestrannej miestnosti slúžiacej ako kuchyňa a spoločenská miestnosť. Obložená je smrekovým drevom, v kuchynskej časti je kachľová piecka. Vykurovaná je lokálne na drevo pieckou v kombinácii s elektrickým vykurovaním. Voda z vlastnej studne. Odpady sú vyvedené trativodom. Na dvore je rekonštruovaná bývalá stodola, s vymenenou strechou vrátane krytiny. Je možné pretvoriť ju na altánok, prípadne ďalšiu samostatnú obytnú plochu. Pôvodný dom je tvorený dvoma miestnosťami a drevárňou. Súčasťou predaja sú podiely na okolitých pozemkoch . Okolie chalupy je tvorené krásnou prírodou Javoria, ideálnou na turistiku, hubárčenie a podobne. Chalupa leží asi 6 km od obce Divín a cca 9 km od priehrady Ružiná.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Lučenci

Inzerovaný chatu v Lučenci v cene 85.000,- € je o 33.655 € drahší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Lučenci. Rozloha je o 121 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Lučenci.

Pozícia realitnej ponuky

85.000,- €
Cena nehnuteľnosti 50.000,- € 249.000,- €
399 m²
Rozloha pozemku 399 m² 9669 m²
45 m²
Úžitková plocha 45 m² 250 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku399 m²
Úžitková plocha45 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-7_285418623445 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.