ABSOLÚTNA NOVINKA NA TRHU - PREDAJ DVOJIZBOVÉHO BYTU | TRI VEŽE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava
Ulica.: Bajkalska
61.78 m²
7
2
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
249.600,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9236x zobrazená v zozname / 257x zobrazená detailne / 246x zobrazená detailne tento mesiac

NOVINKA VO SVETE NEHNUTEĽNOSTÍ, KTORÁ SI ZÍSKA SVOJHO MAJITEĽA MNOŽSTVOM POZITÍV LOKALITY, NADCHNE SVOJIM ČAROM, POTEŠÍ OČI SVOJIM VÝHĽADOM A PRESVEDČÍ SRDCE SVOJOU JEDINEČNOSŤOU.

VSAĎTE NA PRVÝ DOJEM A POPONÁHĽAJTE SA...




Útulný dvojizbový byt o výmere 56,93 m2 na 7/24. poschodí. Loggia s okúzľujúcim výhľadom o výmere 4,85 m2. Parkovacie miesto v garáži prístupné výťahom. 24H recepcia a služby priamo v objekte Tri Veže v obľúbenej lokalite – Bajkalská. Či už hľadáte svoj štartovací byt, investíciu alebo túžite po zmene, táto ponuka zaručene prekročí Vaše očakávania. Prejdite sa po byte pomocou virtuálnej prehliadky, prečítajte si všetky potrebné inormácie a okamžite si zarezervujte osobnú obhliadku, aby ste nepremeškali šancu stať sa novým majiteľom tejto výnimočnej nehnuteľnosti. Určite sa na trhu dlho neohreje.


DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU:


Vstupná hala s oddelenou šatníkovou časťou
Presvetlená obývacia izba spojená s kompletne vybavenou kuchyňou, jedálensou časťou & výstupom na loggiu
Zariadená spálňa s úžasným panoramatickým výhľadom

Samostatná toaleta


Priestranná kúpeľňa s vaňou, umývadlom a práčkou


VYBAVENIE BYTU:


Tento exkluzívny byt má laminátové parkety, dlažbu, hliníkové okná so žalúziami a bezpečnostné protipožiarne dvere. Taktiež disponuje klimatizačnou jednotkou. Byt sa predáva kompletne zariadený nábytkom (kuchynská linka, konferenčný stôl, jedálenský stôl a stoličky, manželská posteľ, skriňa) a spotrebičmi (umývačka riadu, varná doska, rúra, chladnička s mrazničkou, práčka, TV). Vďaka svojmu vybaveniu je vhodný na okamžité nasťahovanie alebo prenájom v prípade investičnej kúpy.
Sedacia súprava v obývacej izbe a komoda v spálni nie je súčasťou predaja.


MESAČNÉ NÁKLADY A CENA:


Mesačné náklady za užívanie bytu a spoločných priestorov predstavujú sumu ccaEUR 299,-. Cena predstavuje platby za elektrinu, kúrenie, vodu a správu bytového domu.
Predajná cena tejto nehnuteľnosti jeEUR 249.600,-. Cena za parkovacie státie v garáži, ktoré sa predáva spolu s bytom je +EUR 25.000,-.


POPIS OBJEKTU A LOKALITY:


Polyfunkčný komplex III Veže disponuje 24/7 recepciou & je chránený strážnou službou a kamerovým systémom. Átrium s udržiavanou zeleňou slúži pre oddych, nachádzajú sa tu nebytové & obchodné priestory, ktoré poskytujú posedenie v kaviarničke, pohodlné nákupy potravín a výberového vína alebo lahodné jedlo v reštauráciách.
Byt disponuje možnosťou využívania súkromného fitnes štúdia alebo spoločenskej miestnosti v objekte.
Na 4. poschodí sa nachádza príjemný a pekne upravený park so zeleňou a detskými preliezkami, ktorý je k dispozícii všetkým obyvateľom polyfunkčného komplexu III Veže.

Charizmatický dvojizbový byt je v tesnej blízkosti Štrkoveckého jazera a jazera Kuchajda, na dosah biznis centier APOLLO, CBC, Vivo, Central, Nivy a len kúsok od centra mesta s jednoduchým napojením na diaľničný obchvat. Byt je ideálne umiestnený neďaleko od centra a zároveň na dosah relaxačných a športových aktivít. V okolí: športoviská, park, nákupné centrá, jazero, dostatok zelene & jednoduché napojenie na MHD.

PERFEKTNÁ INVESTÍCIA: Byt s potenciálom pre rôzne druhy prenájmu
Tento exkluzívny dvojizbový byt predstavuje ideálnu príležitosť pre tých, ktorí hľadajú komfort vlastného domova spojený s možnosťou výhodnej investície. Vďaka svojej vynikajúcej lokalite je byt atraktívnou voľbou nielen pre dlhodobé bývanie, ale aj ako investičný objekt na krátkodobé prenájmy cez platformy ako Airbnb.

Byt sa nachádza v oblasti s vysokou návštevnosťou turistov a je obľúbený medzi manažérmi a športovcami, čo z neho robí skvelú voľbu pre investorov, ktorí chcú maximalizovať svoj príjem z prenájmu. Či už plánujete prenajímať byt na krátkodobé pobyty alebo poskytnúť príjemný domov na dlhšie obdobie, tento byt splní očakávania najnáročnejších klientov.

OBHLIADKY:


Dvojizbový byt je kúpou voľný. Obhliadky si môžete dohodnúť prostredníctvom formulára pod týmto odkazom www.adridbooking.sk

© Copyright by ADRID REAL s.r.o. - Fotografie, texty & videozábery sú majetkom a autorským dielom spolocnosti ADRID REAL s.r.o.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha63.25 m²
Úžitková plocha61.78 m²
Poschodie7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno - 1
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Novostavbaáno

Vývoj ceny