Útulný domček vo svahu pod lesíkom v Čankove

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Levice
140 m²
396 m²
predaj - Chata
163.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2208x zobrazená v zozname / 206x zobrazená detailne / 206x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj pekný, záhradný, 3 izbový , poschodový domček , ktorý plnohodnotne poslúži na bývanie či chalupárčenie. Nachádza sa v mestskej časti Levíc v Čankove .
Dom je postavený v záhradkárskej uličke, ktorá je úplne pokojná a málo frekventovaná. Pár metrov za domom je lesík . Nízke náklady na bývanie sú ďalším bonusom , ktorý tento domček ponúka.

Stavba je tehlová, zateplená , postavená vo svahu. Dom disponuje veľkou presvetlenou kuchyňou s jedálenskou časťou s východom na presklenú terasu , obývačkou v ktorej je príprava na krb, kúpeľňou s WC , pod schodmi je odkladací priestor.. Na poschodí je priestranná spálňa s balkónom, slnečné átrium, detská izba , ktorá má vlastné WC. V prízemnej časti je sklad na náradie. Okolo celej stavby je chodník .
Keďže je celý pozemok vo svahu majitelia ho dômyselne upravili do terás a tak je na pozemku vybudovaný veľký altánok s grilom , tiež prívod vody do drezu je to taká letná kuchyňa s dostatkom miesta na posedenie s rodinou napr. pri západe slnka.
Napriek nie veľkému pozemku je pri vstupnej bráne postavený prístrešok pre dve autá , naozaj je využitý každý meter tohto pozemku veľmi dômyselne. Celý priestor pri schodoch od brány až k domu je riadne osvetlený aj večer nastaviteľným časovačom.
Čankov ako mestská časť má základnú občiansku vybavenosť , ale do centra Levíc je to len 9km..V okolí sa môžete venovať hubárčeniu či bicyklovaniu. Cez letné mesiace je možnosť relaxácie v termálnom kúpalisku Margyta -Ilona vzdialenom len 5km, Santovka -7km, obľúbené kúpele Dudince -24km.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Leviciach

Inzerovaný chatu v Leviciach v cene 163.000,- € je o 596.837 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Leviciach. Rozloha je o 24 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Leviciach. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 chaty a chalupy v Leviciach. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421918.., uveďte číslo ponuky ZR-7_...

Pozícia realitnej ponuky

163.000,- €
Cena nehnuteľnosti 13.000,- € 180.000,- €
396 m²
Rozloha pozemku 45 m² 7282 m²
140 m²
Úžitková plocha 30 m² 290 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku396 m²
Úžitková plocha140 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-7_289294797429 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.